Szerintetek miért van az, hogy a Magyar ember a Magyar embert bántja, szidja, anyázza, és tol ki vele? Genetika, vagy csak az élet tanítása?
Magyarország sok %-a nincs már magyar tulajdonban, a 100%-ot nem merem leírni. Amúgy meg, biztos ismered a mondást: "Oszd meg és uralkodj!" Ezt nem csak a politikusok, hanem a média is orrba-szájba szajkózza, ezért addig, amíg a nemzet a különbözőségek - faj, etnikai és nemzetiség hovatartozás, munka, jövedelem, képzettség, szociális helyzet, szexualitás, vallás - miatt kerül egymással konfliktusba, ezalatt ők mehetnek a pénzünkért a bankba... Persze képletesen értem a dolgot.
De egyébként ne csodálkozzunk, hogy milyen politikusaink vannak. A nemzet, a társadalom választotta őket. Ha pedig a társadalom alapjaiban önző és tudatlan, akkor csakis önző és tudatlan vezetők fognak az ország élére kerülni. Ennyit tud felmutatni jelenleg Magyarország: szemét be ---> hulladék ki. A 4 évenkénti választás sem oldja meg a dolgot, hiszen ha csak szétnézek az országban, rengeteg az olyan ember, akinek nincs megalapozott, kialakult világnézete, és csak az alapján választ, amit a tv-ben lát... Magyarul sok birka rendelkezik szavazati joggal. És rendszerint ezek az emberek szoktak a legjobban meglepődni, hogy a nagy, piros-fehér-zöld f@sz továbbra is b@ssz@ a seg.güket.
Egyébként nevetséges, hogy sok ember a szólásszabadság mögé bújik, amikor számon kérik a véleménye stílusát. Persze, szólásszabadság van, de nem mindegy, milyen stílusban adja az ember mások tudtára. Ha meg valami olyan dolog van, akkor nem árt érveket is felhozni, ha nem ért az ember egyet valakivel, nem csak nekiesni a másiknak. Egyik hozzászóló írt egy történetet erről. Lehet vitatkozni, hogy "ezt nem így látom, mert...", nem pedig a "mindenki hülye, csak én vagyok repülő" elv szerint fórumozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!