Kirívó, szokatlan, ha koncerten csak állok és nézem a bulit, aztán mikor vége, indulok haza?
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 14:34
12/16 anonim válasza:
Sose szégyelld, én is ilyen vagyok, nem azért mert nem szeretem a bulit, egyszerűen nem úgy lettem nevelve hogy ott ugrabugráljak... de attól még És ha már itt tartunk HA neked ez így jó és jól érzed magad utána ki nem sz..izé tojja le hogy más mit gondol?
13/16 anonim válasza:
Sokan csinálják, szerintem nem gáz, pláne nem szokatlan, vagy kihívó. Mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogyan szórakozik.
14/16 anonim válasza:
Én is így szoktam, nem vagyok az az ugrálós fajta.
Fiú, vagy lány vagy ?
Miskolcon metálfeszten is álltam egy helyben:)
15/16 A kérdező kommentje:
fiú
2012. márc. 4. 19:20
16/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Egyébként azt vettem észre hogy lányok valamiért ezt nem csinálják. Ők inkább pörögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!