Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nők és a férfi mosdó?

Nők és a férfi mosdó?

Figyelt kérdés
Miért látok mostanában egyre több olyan esetet amikor a nők a férfi mosdót használják? Régebben is nagyobb sor állt a női előtt...
2012. febr. 18. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Sok helyen csak 1 női WC van, férfimosdókban meg van több piszoár és úgy plusz egy WC.

Én is gyakran látom, hogy amikor a női WC előtt nagy a sor, van, aki bemegy a férfi WC-be, ha éppen az üres.

Míg a frfiak csak lehúzzák a sliccüket, egy nőnek ennél bonyolultabb egy pisilés, nyilván ezért tripla annyi ideig tart.

2012. febr. 18. 15:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem nőként eszembe nem jutna bemenni a férfi wc-be, de az elsőnek igaza van. A nők valamiért nehezebben bírják vissza tartani, és hát.... ha kell, akkor kell.... és tényleg bonyolultabb, főleg télen. Mire az ember kicsomagolja magát....
2012. febr. 18. 16:00
 3/10 anonim ***** válasza:
40%

Nekem is elegem van a pisilésből,olyan időpocsékolás az egész.Főleg,amikor fel vagyok fázva télen.

A ff-ak elintézik a bokorban,nekik könnyű.Mondjuk a város közepén ők is megszívták,mehetnek wc-re,mert mindenhol vannak emberek.Hehehe:D

2012. febr. 18. 17:19
 4/10 A kérdező kommentje:
17:19 : Ezt még nem próbáltad? SHEWEE - titkos fegyver állva pisiléshez - CSAK NŐKNEK!
2012. febr. 18. 17:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Én már próbáltam, de nekem nem jött be. Pedig gyakoroltam meg minden, de én tuti nem szórakoznék vele nyilvános helyen. Mármint otthon is, kb. egy hónap gyakorlás után is csak olyan 50%-ban sikerült jól használni, szóval inkább hagytam a fenébe az egészet. Pedig fesztiválokra, meg egyéb ilyen helyekre jól jött volna.
2012. febr. 18. 19:31
 6/10 anonim ***** válasza:
17.19 vagyok.Igazából nem akarom kipróbálni.Ha valaki meglátna,az elég érdekes helyzet lenne:D
2012. febr. 18. 19:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk középiskolában tisztább volt a fiú mosdó, mint a lány.
2012. febr. 18. 20:17
 8/10 A kérdező kommentje:
19:42 : Egyébként tényleg megdöbbentő látvány lenne.
2012. febr. 18. 23:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Mert a nőknek 5x annyi ideig tart, így ha van 100 nő és 100 ffi, egy női WC, egy ffi WC mellette 3 piszoárral, akkor mire lemegy a ffi sor, a nők még csak kb 15-nél tartanak... Világos, hogy a maradék 85 nő bemegy a ffi WC-be is...

És hogy miért tart a nőknél 5x annyi ideig:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nepszokas..

Olvasd végig a kommenteket, és mindent megtudsz!

:D

2012. márc. 4. 21:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a férfiak is bemehetnek a nőibe,ne reklamáljanak,ha már egyenjogúság:)
2012. jún. 20. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!