Miért van az, hogy egy egyszerű emberre azt mondják hogy elzüllik, alkesz lesz Amy Weinhausra meg azt mondják, hogy keményen megérintette az élet?
Azt, hogy miért mondják, azt értem, de nem megértem. Értem abból a szempontból, hogy arra gondolnak, mennyi mindent letett eközben az asztalra, sikeres volt, tehetséges.. Illetve arra, hogy, ha egy művész alkoholista lesz, akkor párhuzamot vonnak azzal, hogy ő mélyen érez, másképp él meg dolgokat, és egy fokig ez inspirál, de, mint tudjuk, a legtöbben hedonisták és habzsolják az élvezetet. Ez így volt, amióta világ a világ.
Emiatt a csaj miatt néztem csak ma a Megasztárt, de nem is tudom, ki re haragudjak jobban: Erára, hogy képes volt eddig süllyedni és tönkretenni azt, amit felépített magának megérdemelten, és most nem az alkoholra gondolok, hanem arra, hogy így akart visszatérni: méltatlan. Vagy a szerkesztőkre, akik így lejáratták őt, még bele is rúgtak a riportokkal.
Efelett valahogy átsiklottam, ez a "méltatlan helyzet volt hozzá" tényleg durva. Nekem csak az maradt meg, ahogy Falusi Mariann mondja, hogy "hát igen, de nehéz benn maradni a szakmában" vagy valami ilyesmit.
Egyébként nem értem ennél a lánynál, hogy jó, hogy kihagyott x évet, meg vannak problémái, de nincs a múltjából valami kapcsolata, hogy újra énekesnő lehessen? Nem hiszem el, hogy csak egy ilyen alkalmi-celebgyártó tehetségkutatón keresztül tudna újra "felkapaszkodni".
Nem idéztem, szó szerint ez így nem hangzott el. Csak a sok sok mondatnak együtt a jobb sorsra hívatottság volt a lényege.
Ez volt nekem furcsa már akkor, mikor véletlenül meghallottam, hogy jelentkezett.. Akinek ilyen hangja volt és ilyen sikereket ért el, én meg voltam róla győződve, hogy csak csettint, körülötte terem két szövegíró, két gitáros, egy dobos, meg egy producer grátiszba..minek ide Megasztár? Aztán leesett, hogy "hát ezért". Kár.
Azért mert egy ismert személyiség akinek sokkal több stressz van az életébe, mint átlag norma embernek sok feszültséget és szorongás kell elviselni.Ezért főképen meg média túl spiláza és olyan színben tünteti fel az embereket
ami jobban szárnyra kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!