már bocs de nekem mindig az jut eszembe osztálytársaknál, hogy mivan ha igénytelen, nem mos kezet, előtte a wc ben verte, orrát túrta stb..
de ha meg nem nyújtok kezet akkor furán néznének rám :S
2012. febr. 6. 21:25
1/8 anonim válasza:
Elég beteges gondolataid vannak, a kézfogás normális embereknek nem okoz gondot és megszokott köszönési mód.
De mielött pl enni kezdesz, úgyis megmosod a kezed, ezzel az erövel semmihet sem érhetnél hozzá sehol, mert már korabban megfoghatta volna valaki piszkos kézzel.
2012. febr. 6. 21:29
2/8 anonim válasza:
Jajj ne már, ilyen kérdés. Egy kényes kis pi..csa nem rinyál így, mint te fiú (?) létedre egy kézfogás miatt. Járjál meleg bárba, ott biztos nem divat.
2012. febr. 6. 21:33
3/8 anonim válasza:
Illetlenség elutasítani.
Nekem azzal van problémám csak, ha nem fogja meg a kezemet, csak úgy odateszi, mint egy nyálkás lamantin :D én általában jó férfiasan megszorítom mindenkinek a kezét :D
2012. febr. 6. 21:36
4/8 anonim válasza:
Én sem bírom. A munkahelyen reggelente 20-an fogunk kezet. Ez sokáig tart, fölösleges. Az a legjobb amikor a vécéről jön ki az ember és pont akkor futok vele össze :D. Olyan is volt, hogy túrta az orrát és a kezét beletörölte a kabátjába és nyújtotta a kezét :D.
2012. febr. 7. 05:46
5/8 anonim válasza:
Én nem furán néznék rád, hanem elkönyvelnélek egy büdös tahónak. Ilyen egyszerű. Egyébként nem, nem muszáj kezet fogni, barátkozz a fürdőszobában a csappal, és a szappannal.
2012. febr. 7. 14:15
6/8 anonim válasza:
Szerintem az emberek többsege WC után kezet mos (mindegy, hogy mit csinált ott), ezért aránylag tiszta a keze, legalább is nem koszosabb, mint a tied (mert gondolom, nem állandóan mosod, elöfordul, hogy közben eltelik egy óra is).
Ha meg annyira zavar, akkor kézfogás után menj el kezet mosni.
De szerintem beteges dolog az ilyen hozzáállás.
2012. febr. 7. 15:37
7/8 anonim válasza:
Hogy lepontoz mindenkit ez a nyálas kis majom xD
2012. febr. 8. 14:26
8/8 mustafa33 válasza:
Hülye szokás. Figyeld meg a primitívebb embereket, milyen szorgalmasan nyújtogatják a kezüket náluk magasabban pozícióban álló személyeknek. Vagy fejükön sapkával, kalappal kezelnek. Ennek is van etiketje, csak az már legtöbbünknek magas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!