Ciki az bugyi? Egy 14 évesnek?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és van bugyim is meg boxerom is de amikor kimossuk a boxert mindig bugyiban kell iskolába mennem szerintetek ciki ha meglátnak bugyi ban az osztályból minden fiú boxert visel csak 1 gyereken van néha-néha bugyi őt cikizik !! :(2012. jan. 20. 13:11
1/12 anonim válasza:
ha azt mondod hogy fecskét hordasz az nem ciki! miért lenne az. Én mindkettőt hordok, boxert többnyire tesi órákon szoktam főleg a feszülős fajtát mert az úgy kényelmes, fecskét is hordok de ritkábban. Egyáltalán nem ciki az engem sosem cikiztek miatta igaz nem csak rajtam voltak ilyenek.
2/12 anonim válasza:
Csak ne nevezd bugyinak. Férfiembereknél alsónadrág vagy alsógatya az elnevezés és akkor már rögtön nem nevetséges.
3/12 anonim válasza:
Ha nem rózsaszín vagy mackó mintás, akkor nem ciki. Vegyél (kérj) feketét, az szerintem rendben lesz. (Nekem is fekete gatyáim vannak, a fecske fajtából.)
4/12 anonim válasza:
Én általában boxert hordok, de mondjuk ha focizni megyünk, akkor szedek elő fecskét vagy hasonlóan "feszülős" alsógatyát.
Majd kinövi a ti korosztályotok is az ilyen "cikizős" dolgait.
25F
5/12 bánomisén válasza:
Bugyit is hordasz, meg boxert is? :-O Fiú vagy, vagy lány?
6/12 anonim válasza:
Gondolom bugyinak hívja a rövid, szűk alsógatyát. Pontosabban az anyja hívhatja így, én is nehezen tudtam leszoktatni róla anno az én anyám. :)
7/12 anonim válasza:
na figyi öcsi - bugyit a lányok hordanak, a pasik alsógatyát vagy boxert :) amúgy nem ciki, sőőőt, nekem jobban bejön
30/N :)
8/12 anonim válasza:
Vagy ha úgy jobban hangzik, akkor: alsónadrág.
9/12 tetro válasza:
Nem feltétlenül bugyi minden ami ciki. Lehet ciki egy csomó más dolog is, életkortól függetlenül.
Tényleg nem hiszem el, hogy egy nyamvadt tőmondatot nem lehet összerakni értelmesen 14 évesen...
10/12 anonim válasza:
"na figyi öcsi"
Hehe :D Ez tetszik. Engem miért nem tanítgatott annak idején egy ilyen jó fej csaj? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!