Hogy lehet valaki olyan alpári, hogy arra vetemedik, hogy wc papírt lop? Legalja!
Külön wc papíron élünk az albérletben, egyetemisták vagyunk.
Ketten szeretik a legszarabb Tescosat én meg Zewa-t. Erre azt veszem észre, h két nap alatt elfogyott egy tekerccsel. Na én akkor kerestem új helyet, nem a wc-papír elvevőkébe tettem, hanem a szekrény tetejére. Erre tegnap reggel azt látom, hogy valaki otthagyta teljesen üresen, amikor nekem kellett volna nem volt abból a k*rva wc-papírból amit én vettem 4dbot 400 k*rva forintért. Azóta b*sznám szét a fejüket, tolvajok!
Kolistársam csinálta anno. Egyszerű oka volt: nem volt semmi, de így értsd, semmi pénze. A szülei leléptek, a családi pótlékból befizette a kolit, de másra már nem telt neki. Úgyhogy a vécépapírt a suliból lopta, de durvább dolgokat is csinált, pl. Domestosszal fürdött, mert ugye tusfürdőre sem volt pénze, a Domestost meg a koliból kaptuk a takarításhoz.
Szánalmas? Igen. Bár talán szánalmasabb az, hogy vannak olyan szülők, akik képesek a 14 éves lányukat kivágni a vakvilágba..
Jahogy ez a helyzet :D
Akkor szólj nekik. Esetleg ajánld fel, hogy dobjátok össze a pénzt és közös wc papír legyen. Hó elején mindenki adjon bele egy ötszázast, abból vesztek egy nagy csomaggal.
Pont ebben a cipőben járok én is kérdező.
A két lakótársam újabban lopja tőlem a wc-papírt. Lehidaltam, mikor észrevettem, nem akartam elhinni, vártam pár napot, de most már biztos vagyok benne.
Náluk nincs arról szó, hogy ne telne rá.
Most nem tudom, mi legyen, tároljam a szobámban, és mindig vigyem magammal, vagy csak szóljak nekik, hogy vegyenek maguknak? Eszem megáll, hogy léteznek ilyen emberek!
Azzal nem értek egyet, amit valaki írt, hogy egyszer az egyik vesz, másszor a másik, mert lehet, hogy árban más kategóriájút szeretnének, vagy az egyikük többet használ, mint a másik, szóval azon csak a vita menne.
Ez olyan, mint bármi más, tusfürdő, étel, mindenki magának fizesse, az a legjobb, legtisztább, én azt mondom.
Kedves Utolsó!
Én is úgy gondolom, hogy mindenkinek magának kell vennie mindent, kezdve a mosogatószertől a wc papírig. Ők lehet nem fizetik meg a minőséget, ami nekem fontos. Sokkal kényelmesebb a puhább wc papír, ami lássuk be drágább, de tovább is kitart, mint egyrétegű társai. A közös mosogatószivacs sem pálya nálam, még saját étkészletet és tányérokat is vittem. Nem a családom. Ki tudja hogy mosogatja el a nyálas villáját.
Szerintem az lesz, hogy letépek annyit, amennyi kell és viszem magammal a zsebemben vagy a nadrágomba tűrve.
De olyan pofátlan hogy lehet, hogy még az üreset otthagyja, ki sem dobja. Meg áll az eszem, lehet kis dolog, de dühítő, hiszen én tiszteletben tartom a dolgait, nem zabálok a kajájába sem, nem nyúlok a cuccaihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!