általában rejtett életmódot folytatnak, gyakran kijárnak fényképezkedni a temetőbe amit rendszeresen dokumentálnak is, lásd:napiszar.com
ja és a külsejüknél már csak az agyuk sötétebb...
vándorolnak, portyáznak és rómát ostromolják, amíg a keleti birodalom nekik nem esik.
(bocs a trollkodásért :P)
Az attól függ milyen goth.
Az oldschool goth (batcaver) és a deathrocker az olyan mint egy depis punk. Szarkasztikus, és esetenként pofátlan.
A viktoriánus meg cabaretes goth általában tud úrimód viselkedni, sőt ügyel a jó modorra.
Az úgynevezett perky goth, vagy vidám goth meg olyan mint egy Tim Burton karakter. Vidám, nagyszájú, kedves de morbid.
Az industrialosok között is sok a bunkó, a töbi meg kb mint egy átlag rocker.
Az ilyen neofolkos-reneszánsz-wicca-tribal emberek vagy olyanok mint a hippik, szóval jóakaratúak, de sok köztük a naív, és általában nagyon bele vannak bonyolódva az ezotériába.
A másik véglet meg nagyjából mint a Gyűrűk Urában a törpök, vedel, fegyverekről dumál, vedel, zabál valami zsíros sült húst, vedel, kimegy az erdőbe kirándulni, hazajön, vedel, lemegy a kocsmába majd ott is vedel.
Hozzám a viktoriánus áll a legközelebb.Szeretem a régi ruhákat,gyönyörűek azok a szoknyák meg fűzők.Gyűjtöm az ilyen jellegű porcelán babákat.Szeretem az antik dolgokat.
Egyébként semmi extra.:D Nem pózolok temetőben,vannak barátaim,járok fősulira,szeretek olvasni.Imádom az állatokat.Nehezen barátkozom sajnos,elég zárkózott vagyok,de nem vagyok egy elmebeteg azért mert goth vagyok.:D
Minden goth egy kicsit más,nem vagyunk teljesen egyformák.:)
Ezt nem lehet ilyen egyszerűen behatárolni, hiszen minden ember más és más. De a legtöbbjük azért normális, udvarias és segítőkész.
A temetőben pózoló/szexelő tizenéves suhancok pedig nem goth-ok, hanem szimplán idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!