Mit tesztek, ha a szomszéd este fél 9-kor fúrni kezdi a falat ütvefúróval?
Figyelt kérdés
2009. máj. 24. 20:35
11/14 anonim válasza:
másnap tiesto max hangerő
egy fél óra után már elég idegesítő a monoton hangzás
12/14 anonim válasza:
Én a szomszéd vagyok és figyelmet kérek!!! Ez nem ütvefúró hanem ZENE!! mi ezt a fajta zenét szeretjük, és mi se szóljuk le más zenei izlését!! Egyébként meg nem olyan hangos az, hogy ne lehetne akár aludni is mellette, mert mi például erre is alszunk meg erre is kelünk! Akinek nem tetszik a mi zenénk az meg tegyen fel mást és akkor összemérhetjük legalább, hogy kinek van hangosabb berendezése!! Szerintem tuti mi nyerünk!!
13/14 anonim válasza:
Nálunk 3 hétig minden áldott nap ez ment (még hétvégén is és húsvétkor is!!), az elején a fúró a vége fele a csiszológép. Reggel 6-tól este 8-9ig, éjjel meg a változatosság kedvéért kalapácsolt. Dél körül hagyta abba kb. 10 percre, az sem érdekelte, hogy éppen vasárnap van, a gyerekem nem tudott pihenni, egy nap 3-szor is le kellett vinni, hogy legalább a babakocsiban tudjon aludni.
Egyébként hétköznap nem zavar, de a hétvégére nagyon pipa tudok lenni.
14/14 anonim válasza:
Fúrókalapáccsal szétverem a falát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!