Filmeztünk, közben átölelt, magához szorított, én meg szellentettem :S. Nálatok is ilyen gázos néha a romantika?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 23:02
2/10 anonim válasza:
Van ilyen... Nem olyan nagy ügy...
3/10 anonim válasza:
Júúúj úristen, ez nagyon romantikus!!! és cuki.
4/10 anonim válasza:
Neveletlen és visszataszító vagy!
Külön gratula a fingást humornak tekintő kis közönségnek a színvonalhoz!
5/10 anonim válasza:
ilyen az ember, fingik hogy ha muszáj. Röhögjétek el
6/10 anonim válasza:
barátom folyamat pukizik. volt h szex közben, de kb csak röhögtem rajta:D legalább elengedte magát :)
7/10 anonim válasza:
Nem értem hol probléma ez... Teljesen természetes, hogy a szervezetben felgyülemlett levegőnek valahol távoznia kell, ha nem alul, akkor felül. Mindenki szokott szellenteni, kár belemagyarázni olyan hülyeségeket, hogy ez a párod előtt mekkora gáz... Engem egyáltalán nem zavar, ha a párom mellettem fekve néha elengedi magát, ahogy őt sem zavarja ha én teszem ezt, hisz ez az élet természetes velejárója, mint ahogy az is ha éppen szaladni kell a wc-re.
Természetesen azt nem szeretem ha az asztalnál szellent, de ezt nem is teszi, mert ez már etika, neveltség és alkalmazkodóképesség kérdése.
8/10 anonim válasza:
röhögnék egyet,és tovább élnénk az életet :D
9/10 anonim válasza:
gratulálok a színvonalhoz, gondolom nagy alekosz meg christofel rajongók is vagytok!
10/10 anonim válasza:
normális ember (nő) visszatartja, visszatudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!