Rajtatok fognak az átkok? Engem 23 éves koromban megátkoztak a szemembe, azóta egy csődtömeg lett az életem. Nem hittem ezekben, de nagyon úgy néz ki, hogy valami azért van benne.
Az átok leginkább úgy hat, hogy beépül a tudatalattidba a tény, hogy megátkoztak. Ez befolyásolja a gondolkodásmódodat, az "automata célkövető mechanizmust", ami az agyunkba van építve. Nagyon javaslom, hogy feltétlenül olvasd el a Pszichokibernetika című könyvet, segíteni fog! (Ijesztő a címe, de semmi szellemesdi meg okkultizmus nincs benne, teljesen ok, én keresztény vagyok, el se olvastam volna, ha ilyesmi lenne). Könyvtárban kérjed, ha nincs meg, kérd meg könyvtárközi kölcsönzésben. Én is így olvastam.
Az evangéliumokban szó van az átokról is. Én pl. nyugodt vagyok, mert meg van írva, hogy aki Jézusban hisz, azon nem fog semmilyen átok. Jézus azért is jött, hogy teljességgel szabadok legyünk az ilyen rosszindulatú szellemi befolyásoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!