Titeket mennyire zavar, ha valaki köpköd?
Figyelt kérdés
Én egyszerűen elviselhetetlennek tartom ha valakivel sétálok az utcán és köpköd... Szerintem olyan szinten visszataszító... Ha meg lány csinálja arról már nem is beszélek... Ti hogy vagytok ezzel?2012. jan. 7. 20:35
1/12 anonim válasza:
ez egy undoritó magatartásforma az emberektől...
2/12 anonim válasza:
Én is szoktam néha ízeseket csúrni... de nem látványosan.
3/12 Utcakultúra válasza:
Engem nem zavar. De Kategóriaválasztásban profi vagy.
5/12 anonim válasza:
Rohadtul zavar...
Nagy várakozás után randiztam egy tök szép csajjal.
Kicsit furcsa volt a stílusa, így már alapból elgondolkodtam a dolgon. Elszívott egy cigit séta közben és utána meg csomót köpködött.
Undorító volt.
6/12 anonim válasza:
Szerintem is undorító ha valaki köpköd.. pláne ha azt egy ismerősünk teszi miközben épp sétáltok az utcán és az én pofámról ég a bőr közben mert ezzel engem is megbélyegeznek az emberek nem csak a mellettem sétáló köpködős bnőm/barátom..
Szerencsére velem ez csak 1-2szer fordult elő..
7/12 anonim válasza:
annyira amennyire a kérdésed is zavaró
8/12 A kérdező kommentje:
Nem értem mi bajod a kérdésemmel...
2012. jan. 7. 21:03
9/12 anonim válasza:
Iszonyúan zavar. Komolyan bizseregni kezd ilyenkor a tenyerem.
10/12 d.pocok válasza:
Úgy tudom, azok köpködnek, akik cigiznek. Tesóm is régen ezt ssinálta és olyan gusztustalan volt. Szóval az..ahogy a cigi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!