miért úgy kérdezted, hogy "IS"? szerinted hol utálják őket még?
2009. máj. 30. 14:14
12/19 anonim válasza:
"szerinted hol utálják őket még?"
Magyarországon. Nézz szét ezen az oldalon a közéleti kérdésekben: rengeteg pozőr szidja a "magyarokat", hogy lusták, buták, korruptak stb. Ez mostanában divat.
2009. máj. 30. 14:40
13/19 anonim válasza:
14:14-es vagyok. én Franciaországban élek, minden iskolai szünetben hazamegyünk. a férjem francia, imád otthon lenni, és szereti a magyarokat. és nehéz mindannyiunknak a visszaút.
2009. máj. 30. 22:23
14/19 anonim válasza:
Tulzas azt mondani, hogy Angliában IS, mivel az Uropai országokban nem utálják, sőt az Amerikai kontinensen sem, ugyanis a húszadik században száezer szémban fogadtak be politikai menekülteket. De egyébként minden nemzet gyűlöli azokat aki nem illeszkedik be az adott társadalmi normákba, kilóg a sorból, és nem tiszteli az adott befogadó ország szokásait, kultúráját, szokásait stb, nem is beszélve arról ha netán mé búnöznek is. Kiválő tisztelettel,Tekse Antal, Csikszereda
2009. jún. 9. 19:01
15/19 anonim válasza:
szlovákiában is néhány helyen
max.jó fent északon,meg jó nyugatra,meg keletre :D délen,közép szlovákián nem
2009. aug. 10. 19:58
16/19 anonim válasza:
Nem, én itt élek, de vagy nem tudják pontosan, hol van M.o., ha meg igen, akkor sem mondják, hogy na te hülye vagy öcsém. Szóval szerintem semmi bajuk velünk.
2009. szept. 30. 20:34
17/19 anonim válasza:
Nem hiszem hogy utalnak minket...en 7 eve itt elek kozottuk...es mikor elmondom, hogy magyar vagyok, akkor mindig nagyon meglepodnek, es azt mondjak, hogy : wow, that's nice...szoval alapvetoen szerintem nem gaz a hozzank allasuk...
a lengyeleket nem szeretik, mert sajnos 5 generacio egyutt egy kupacban telepul be Angliaba, es ellepnek mindent.
Semmi bajom veluk, de harsanyak, es nem probalnak angolul kommunikalni, hiszem lassan mindenki lengyel korulottuk...azert szerintem meg lehetne probalni kicsit beilleszkedni.
De visszaterve rank...nem..nem utalnak.
2010. febr. 28. 19:01
18/19 anonim válasza:
Én voltam Angliában és szerintem nem arrogánsak, főleg ha angolul szólsz hozzájuk hehe.
Szerintem a többség nem is tudja hogy hol van Magyarország, ha meg igen akkor is nagyon kicsi az esélye, hogy ismerjen is magyarokat :)
2010. júl. 16. 19:15
19/19 anonim válasza:
AUSZTRIABAN NEM UTALNAK MINKET!! En kint elek Ausztriaban es meg kell mondanom,hogy kifejezetten szeretnek minket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!