A szláv népek a mai napig betolakodóknak tartanak minket, magyarokat?
Hát igenis mi voltunk itt előbb.Lásd tatárlaki lelet.
A szerbek meg kecskepásztorok.
mi voltunk itt előbb?
jajjjjjj
Miért mi bizonyítékod van, hogy nem? Senki sem élt abban az időben, a szlovákok nyilván mást gondolnak, meg mi is, szóval mindenki azt hisz amit akar.
"Miért mi bizonyítékod van, hogy nem? Senki sem élt abban az időben, a szlovákok nyilván mást gondolnak, meg mi is, szóval mindenki azt hisz amit akar."
nekem semmi, de a régészeknek meg a történészeknek vannak leleteik és tudásuk hozzá.
ennyi erővel lehet, hogy ausztrál őslakosok éltek itt előbb.
ma 22:17
Te nagyon hülye vagy.Annyi de annyi ősi rovásírásos emlék került már elő itt a Kárpát-medencében,nem is értem mihez tartják magukat most a libsik.
Ha ennyire utálsz minket magyarokat akkor ellehet menni!
"ma 22:17
Te nagyon hülye vagy.Annyi de annyi ősi rovásírásos emlék került már elő itt a Kárpát-medencében,nem is értem mihez tartják magukat most a libsik.
Ha ennyire utálsz minket magyarokat akkor ellehet menni!"
Kb, valamelyik szláv országban, asszem szerbiába még piramist is találtak amibe rovásírás volt. Amúgy a magyarok történelme államalapítástól kezdve 1000 éves, a többit nem számolják, de kb 2-3-ezer évre tehető, a japánoknak szintén!
magyarként utálnám a magyarokat?:O
egy tényt közöltem, egy valós tényt. jó persze lehet romantikázni, hogy mi voltunk itt még az ősemberek előtt is, meg Jézus is magyar volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!