Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A "meduglak" bóknak számít?...

A "meduglak" bóknak számít? Vélemények?

Figyelt kérdés

Épp az imént olvastam az egyik kérdésnél. Az ott jelen lévő hímnemű felhasználók szerint a "megduglak, megkeféllek, megb@szlak" ige bóknak számít, és örüljön az a nő, akinek ilyet mondanak. Ja! És még vicces is.

Kérdezem én: Nektek ez minek számít? Pofátlanság? Sértés? Bók? Hízelkedés?

27N

2012. jan. 2. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég nagy tróger aki így akar hízelegni, de mondjuk az is aki ezt bóknak veszi.
2012. jan. 2. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább bunkóság. Én szívem szerint lehet pofon is vágnám az adott férfit aki mondja nekem
2012. jan. 2. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A primitív bunkók szoktak így bókolni. És valóban bóknak szánják valahol, csak nem tudják/akarják ezt szebben kifejezni.
2012. jan. 2. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha meg rendes vagyok egy csajjal az a baj, mert nem vok elég tökös. Akkor döntsétek már el, mi a fenét akartok!

21/F

2012. jan. 2. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Az nem 100-as, aki szerint ez bók.

Aki ilyet mond már kapásból egy vadidegen nőnek, az minimum egy ótvar nagy tapló paraszt.

2012. jan. 2. 20:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak szeretnél, babám, csak szeretnél ....!
2012. jan. 2. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:
69%

Kérsz egy kólát?

Meg.

2012. jan. 2. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!