Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vélemények az Alexa névről?

Vélemények az Alexa névről?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb? Alexa vagy Viktória?
2011. dec. 22. 08:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Alexa valamivel ritkább és egy dal jut eszembe róla Billy Joeltől, akit nagyon szeretek.
2011. dec. 22. 08:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Alexa. Szerintem nagyon szép. :) Csak figyelni kell, hogy illik-e a családnévhez.
2011. dec. 22. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Alexa, engem is úgy hívnak. :) Régen nem nagyon szerettem, mert senkinek nem volt ez a neve, és azt hittem, a szüleim szándékosan akartak kibabrálni velem. :D De mára már megszerettem, bár az idegesít, hogy egyesek nem tudják elfogadni, hogy a nevem csak simán Alexa, és nem az Alexandra rövidítése.... Kiráz a hideg, ha valaki Szandinak hív.
2011. dec. 22. 10:41
 4/4 A kérdező kommentje:
alison: engem is Alexának hívnak és régen én se szerettem. De most már imádom, főleg a becenevemet!! :)(még 2 éves koromban találtam ki XD). Amúgy én is utálom,ha Szandinak hívnak vagy Lexinek. Brrr, kiráz a hideg :)
2011. dec. 22. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!