OKJ-s írásbelire ki kell öltözni?
Jövőhéten lesz az írásbeli és nem tudom, itt hogy illik. Ki kell öltözni?
Az egyetemi írásbeliken nem szokás, az érettségin viszont igen. Az OKJ-s vizsga viszont az érettségihez hasonló záróvizsga. Akkor itt is ki kell?
igen
jó hát ne lila öltönybe, de igen
Egy vizsga rólad, és nem az öltözetedről szól. Tehát kényszerből semmit nem KELL csinálni egy vizsgán, mert az a te hátrányodra válik.
Ismerek olyan embert, aki tök penge, mégis ha öltöny van rajta, feszeng és kényelmetlenül érzi magát. Ebből egyenesen következik, hogy a vizsgáját nem az elvárt szinten fogja megírni, mert nem tud maximálisan odafigyelni.
Tehát mindenképp olyan ruhát vegyél fel, ami KÉNYELMES, és emellett elegáns. Nem kell "kiöltözni", jól érezd magad és ne szabadidőruha legyen. Ha számodra a szoknya és a fehér blúz elfogadható és kényelmes viselet, akkor az jó választás. De ha te gyűlölöd a szoknyát/nadrágot, akkor azért, mert ez az elvárás FEL NE VEDD, mert kiszúrsz magaddal!
szerintem öltözz ki. persze nem kell a fehér blúz, fekete szoknya kombó, de elegánsan. én egyetemen is mindig elegánsabban szoktam menni vizsgákra, és szerintem ha nem is plusz 1 jegyet jelent, de mindenképpen pozitívabban állnak hozzád:)
sok sikert a vizsgához!
Illene a kosztüm és a zakó!
Bár ha nincs más, akkor a szokásos ünneplős ruha is megteszi alul sötét + felül fehér!
Én az OKJ-s vizsgámon és az államvizsgámon is kosztümben voltam. Ennyivel tiszteljük már meg a vizsgáztatókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!