Interjúra ki szokás öltözni?
Állás interjú, vagy interjút készítesz valakivel? (Pl. újság részére?)
Ha állás ügyben mész, akkor szerintem öltözz fel csinosan- pl. szoknya, vagy alkalmi nadrág egy szép felsővel. Ha interjút készítesz, akkor szerintem mehetsz farmerban, és valami csinosabb felsőben : )
Szerintem alkalomhoz illően, de ki kell öltözni, megadván magadnak és a kérdeződnek is a tiszteletet. Ing, sztem a minimum, de nem feltétlen kell öltönynadrág, ha van normális másik is (szövet, vagy sötét farmer, de utóbbi csak végszükség esetére).
Ugyanakkor, ha nem vagy - mármint _abszolúte nem vagy_ - ilyen, nem ilyen a stílusod, akkor ne vidd túlzásba. Elvégre Rólad - is - van szó.
Első vagyok.
Akkor valami csinos szoknyát (ha szoktál szoknyát hordani, és tudod viselni) és egy szép felsővel, esetleg egy alkalmi nadrágot egy alkalmi felsővel, vagy egy csinos nyári ruhát : )
Jahhh... Akkor én is módosítok. :)
Szerintem szoknya+blúz+magassarkú, vagy kiskosztüm.(akár nadrágkosztüm)
Ja, ha lány vagy, akkor ne öltönyt. :) De nadrágkosztüm símán jöhet, vagy szoknya, csinos blúzzal, magas sarkú cipővel.
Semmiképp ne farmert vegyél fel.
Újságíróval interjúra nem szokás kiöltözni.
Én még soha nem öltöztem ki miatta, de ha megnézed a TV-ben, akkor ott is látható, hogy nincsenek kiöltözve az interjú alanyok, csak azok akik hétköznap is kiöltözve dolgoznak.
Szerintem is valami szép ruhát vegyél fel. Kiskosztüm vagy egy csinos blúz szövetnadrággal, és persze magassarkú. Meg némi kiegészítő is jöhet, fülbevaló, nyaklánc.
Nem gorombáskodni akarok, de ha én látok a tv-ben egy riportot és látom, hogy az interjúalany arra nem vette a fáradtságot, hogy rendesen felöltözzön, akkor nekem a slampos kifejezés jut először eszembe.
Szóval szerintem tényleg öltözz ki egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!