Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A magyarok miért ilyen koszos,...

A magyarok miért ilyen koszos, igénytelen nép?

Figyelt kérdés
Hazafelé a vonatból kinézve az egész környék teli van szórva szeméttel. Az még semmi, de a főváros frekventált pályaudvarából kifelé is ugyanez a helyzet. A szomszéd településen csak tótok élnek, alig vannak kevesebben mint ott ahol én élek, de egyetlen szemét nincs eldobálva a földön. És még mi szóljuk meg a szlovákokat?!
2011. dec. 23. 22:53
1 2 3 4 5
 31/42 mustafa33 ***** válasza:
Csak érdekességképen, a szlovákiai szeméttörvény azt mondja ki, hogy a szemétért a "szemét tartója" (sic!) a felelős. vagyis érthetőbben, az akinek a telkén van a szemét nem az aki odavitte. Ugyanis az utóbbit gyakran lehetetlen azonosítani, viszont a tulaj az megálapítható és akkor már büntethető is.
2011. dec. 26. 00:52
 32/42 anonim ***** válasza:
48%

Kedves kérdező.

Ha valaki egy picit is hazafiasabb gondolkodású az egyből "turómagyar"? Ha valaki csak úgy kitesz a házára egy magyar zászlót az már TURBÓMAGYAR??Ha gyűlölöm aq cigányokat mert egy igénytelen , asszimilálódni képtelen,büdös,koszos,tolvaj népség (tisztelet a kivételnek kb.3%)akkor már turómagyar vagyok?

A kérdésed is felháborít. Általánosítasz:

A magyarok miért ilyen koszos, igénytelen nép?

Szerintem Te egy beilleszkedett felvidéki "magyar"lehetsz

akinek már sikeresen kimosták az agyát a tót kutyák.

Sok sikert az életben SZLOVÁK!

2011. dec. 26. 09:49
 33/42 A kérdező kommentje:

A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad.

Az a turbómagyar aki úgy válaszol, mint TE. Aki különbnek érzi magát másoknál, mert turul-magyar zászlót rak ki a házára. És igen a magyarok többsegé szemetel. Ez tény. Ezen nincs mit szépíteni. Miért is vagyok szlovák? Egy állampolgár nem fogalmazhat meg kritikát a saját népével szemben? Tudod a haladás záloga a kétkedés és megkérdőjelezés, hogy a rosszat magunk mögött tudjuk. De te úgy teszel, hogy a negatív tulajdonságainkra is böszkének kell lenni, sőt mi tőbb hírdetni kell és aki nem így tesz az egy mocskos szlovák. Mellesleg ilyen esetekben inkább lennék szlovák, mint ilyen tajparaszt mint te.

Ui.:Magyarországon születtem, a szüleim és a nyagyszüleim is...

2011. dec. 26. 18:49
 34/42 A kérdező kommentje:

tegnap 12:04

"Arról, hogy igénytelen ember mindenhol van, nem lehet ráhúzni a zsákot mindenkire, hogy most akkor mindenki szemetel."

Van ahol több, van ahol kevesebb. Mentalitás és habitus kérdése. Németországban, USA-ban, Svájcban, Ausztriában miért tiszta minden? Miért igényesek magukkal szemben?

"Amúgy meg, tudod mit? Szervezhetsz szemétszedő akciót is, vagy bármi ilyet. Mi is csináltunk ilyet, és meglepően sokan el is jöttek segíteni! Nem picsogni kell, öcsém, hanem megoldani a problémát!"

Ez nem megoldás! Volt nálunk is csomószor ilyen, rá egy hétre ugyanolyan lett minden mint volt. Itt a mentalitáson kellene változtatni, bírság, stb...

Amúgy meg lehet azzal védekezni, hogy "dehát máshol is szemetelnek", de ez még nem mentség! Engem igenis zavar a szemét, ez igényesség kérdése. Sosem szoktam szemetelni és nagyon zavar, hogy a nagytöbbség meg igen.

Te egyébként a lakásodban, kertedben szemetelsz? Nem?! Na látod. Ha valaki a saját tulajdonát tiszteli, akkor tisztelje már más és a saját adóforintjaiból nagynehezen összekuporgatott köztereket is.

2011. dec. 26. 18:54
 35/42 anonim ***** válasza:
70%
tudod mit: Ha legközelebb meglátsz valakit aki szemetel akkor odamész és fölszedeted vele.te is olyan vagy mint az obégató egyszerű ember "hogy ezek a focihuligánok mit képzelnek...hogy azok a tüntetők mit képzelnek..nameg amazok mit képzelenek mert.." ott és akkor is azt mondom: "hát öcsém menj oda és nekik pampogj ne nekünk játszd itt a harcias kakast!"
2011. dec. 26. 21:22
 36/42 A kérdező kommentje:

ma 21:22

Nem én vagyok itt, aki állandóan erősködik... Mi változik akkor ha pár emberrel felszedetem? Ezt ugye te sem gondolod komolyan?!

2011. dec. 26. 23:26
 37/42 anonim ***** válasza:
96%

Anélkül, hogy bármelyik népről is véleményt mondanék.

Volta szerencsém az Antarktiszon kívül valamennyi kontinensen járni. A buddhista (meg hinduk) országoknál (kivéve Japán, de azok asszem sintoisták, majd valami okos megcáfol) koszosabb, mocskosabb f.st nem láttam. Ezen országok után szorosan jönnek az angolszász államok, ahol a bevándorló néptömegek igénytelensége sikeresen keveredik az őslakosok hagyag eleganciájával. Nem, nem vagyok Jobbikus és anti-angolszász nem tudom én micsoda, csak ezt tapasztaltam. Afrikáról inkább nem beszélnék, de azokhoz inkább ne is hasonlítsuk magunkat, méltatlan lenne.

Tény, hogy Magyarországon vannak gondozatlan, igénytelen helyek és emberek, de nehogy aszidd, hogy ha például egy kanadai nagyváros glamour fény csillogás bevásárlóutcájáról lekanyarodsz egy kivilágítatlan sikátorba, akkor ott nem rögtön a penetráns vizeletszag csapja meg az orrodat meg a mosdatlan csupaszsggű hajléktalanok bűze.

Ha kiborít a nyugati aluljáró, akkor azt ajánlom, hogy tegyél egy kirándulást Dél-Franciaországba vagy Anlgiában mondjuka Birmingham-Manchaster-Liverpool övezetben vagy valami jó kis malmöi bevándorló lakótelepen és látsz majd csodát! Nem minden nyugat-európai település néz ki úgy, mint egy olajvagyonból túltámogatott 150 fős norvég kistelepülés, ahol mindenki mindenki unokatestvére és nagyanyja.

Az egyetlen egységesen légyseggencsúszós hely, amit láttam, az Szingapúr volt, de ott rágógumit csak gyógyszertárban vehetsz. Amúgy meg ott is láttam okádék helyeket. Elég az ottani vonatállomásra elmenni, ami nincs is olyan messze a belvárostól.

A világ ilyen. Vannak bizonyos helyek (de nem teljes országok), amik szebbek, rendezettebbek, de a többség az nem.

2011. dec. 27. 11:58
 38/42 anonim ***** válasza:
75%

Akor idgeskedd magad az őrületbe, vagy legyél közteres. Ennyi.

Mindenképp olyat akarsz bizonyítani, ami nem igazolható mindenkire. Szemellenzős vagy, de durván.

2011. dec. 27. 12:38
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

A magyar egyáltalán nem koszos nép.

Az angolok, németek hetente egyszer fürödnek. Na ők gondolom elég piszkosak lehetnek.

2011. dec. 27. 16:44
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Relatív mit tekintünk koszosnak vagy igénytelennek. Szerintem általában véve ez nem igaz a magyarokra. Menj el Ukrajnába vagy Romániába! Na asszem ha neked a magyarok igénytelenek ott ledermednél a látványtól. Nem mi vagyok a legtisztább, "bio" társadalom de a balkáni szintől azéért fényévekre vagyunk.

Érdekes egyébként hogy a "legtisztább" társadalmak közé beraktad az USA-át. Te sem jártál még New York-ban. A világ legnagyobb szemétdomja, a metrókon le se tudsz ülni mert szabályosan ragadnak az ülések a kosztól.

Aztán meg ne azért ássuk el magunkat mert a tótok előtt mert nálunk több a csikk a földön (amibe persze nagyon nem jó). A magyarok azért sokkal több mindent képviselnek mint a "kecskepásztorok".

2011. dec. 29. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!