A magyarok miért ilyen koszos, igénytelen nép?
"Valahogy az emberekben nincs meg az a tulajdonosi szemlélet, hogy az én városom, én környékem stb."
Igen, ez szerintem is nagyon igaz. Engem az eldobált csikkek dühítenek fel, amikor ott van az a rohadt kuka 5 méterre, és a hülye bagós inkább eldobálja a csikket és kicsit táncol rajta, mert az milyen menő, be nem dobná a kukába... ugyanez a helyzet a rágókkal.
Te talán nem vagy magyar? Kérdésedből ítélve nem szemetelsz mindenhova. Én se szoktam.
Nem vagyunk koszos, igénytelen nép.
Tendenciózus kérdések ezek. Csak a napokban több ilyen jelent meg, tudatosítandó, "rögzítendő", hogy a magyar micsoda "alja" nép. Ne üljünk fel nekik.
Lehetne tisztább, gondozottabb ez az ország, de akik íly módon is pocskondiázzák, degradálják, még a maradék tulajdonosi tudatot is irtják..elveszik. (Akkor pedig a tulajdont is könnyebb.)
Így egyben reagálnék pár kommentre:
"Egyébként meg jártál már Olaszországban (főleg Nápoly)? Ha azt látnád, hogy ott mi van...."
és
"Rómában utaztál már a metrón? Én térdig szoktam járni a metrókocsiban az eldobált szemétben. A városról nem is beszélve."
Attól, hogy más úgy viselkedik, mint egy balkáni cigány paraszt, attól még nekünk nem ez kell, hogy legyen a követendő példa.
"Mert a ciganyok odahordjak."
Igen, a budapesti nyugati pályaudvar vágányait elhagyva 50 méterrel már megjelennek a város kellős közepén a szeméthalmok a sinek között, biztos ezt is a cigányok csinálják...
"Tendenciózus kérdések ezek. Csak a napokban több ilyen jelent meg, tudatosítandó, "rögzítendő", hogy a magyar micsoda "alja" nép. Ne üljünk fel nekik."
Aha, a turbómagyarok. Az ismerőseim között is fellelhetőek a nemzeti tudattal erősebben megáldott magyarok, jellemzően ők azok akik vég nélkül szemetelnek. Főleg éjjel hazafelé a vonatból dobálják a sörösüvegeket kifelé...
A "turbómagyart" nem tudom értelmezni. Van kényszer- vagy kvázikényszer-magyar - és egyszerűen magyar, aki gondolkodik. Látja, hogy az ország ismét gyarmat: egy nagy politikai egység víz- és termőföld-tartaléka, amely szép lassan (ill. ma már felgyorsultan) átmegy az alapító tagok polgárainak és közületeinek tulajdonába. Boldog, aki becsukott szemmel él.
Szemetelni meg leginkább az szokott, akinek ez az ország egy a sok közül. Akinek identitástudata is van, azt általában igényessé és felelőssé is nevelték.
8/19 Képzeld én is rühellem a kutyaszart és nem vagyok vele egyedül. Nincs helye az utcán. Ocsmány undorító. Ha te szereted a kutyaszart akkor vedd magad vele körbe.
Élvezd a bűzt és a legyeket amit utána repülnek rád a kajára stb.Pláne ha beteg, ápolatlan, oltatlan, férges kutya rakta oda.
Aki ezt nem tudja felfogni az még nagyobb idióta.
Gondolom otthon sem húzod le magad után.
A szemét nem csak azért szemét mert szennyezi a környezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!