Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A magyarok miért ilyen koszos,...

A magyarok miért ilyen koszos, igénytelen nép?

Figyelt kérdés
Hazafelé a vonatból kinézve az egész környék teli van szórva szeméttel. Az még semmi, de a főváros frekventált pályaudvarából kifelé is ugyanez a helyzet. A szomszéd településen csak tótok élnek, alig vannak kevesebben mint ott ahol én élek, de egyetlen szemét nincs eldobálva a földön. És még mi szóljuk meg a szlovákokat?!
2011. dec. 23. 22:53
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
58%

"Valahogy az emberekben nincs meg az a tulajdonosi szemlélet, hogy az én városom, én környékem stb."

Igen, ez szerintem is nagyon igaz. Engem az eldobált csikkek dühítenek fel, amikor ott van az a rohadt kuka 5 méterre, és a hülye bagós inkább eldobálja a csikket és kicsit táncol rajta, mert az milyen menő, be nem dobná a kukába... ugyanez a helyzet a rágókkal.

2011. dec. 24. 08:59
 12/42 anonim ***** válasza:
Jaj, na a csikkdobálóktól én is kész vagyok, pedig magam is dohányzom. Még a régi házunkban, ahol az elsőn laktam, alattam lakott egy fiatal srác, aki minden alkalommal az ablakon pöccintette ki a csikket. Egyszer megkérdeztem, hogy adjak-e egy hamutartót, ha erre nem futja neki. Erre tök meglepetten azt felelte, hogy nem kell, van neki is. Akkor meg nem értem, miért nehezebb a hamusban elnyomni a csikket, és kidobni a kukába. Hogy jön ahhoz, hogy a szemetét az ablakon szórja ki? Mondjuk neki a másik szokása az volt, hogy a teafiltert is egy laza mozdulattal kivágta az ablakon. Meg a parizer csücskét, meg minden ilyen apróbb szemetet. Tényleg nem értem, miért nem lehet a szemetest használni. És akkor a sok sz*r ott büdösödik az ablaka alatt, mellesleg az enyém alatt is.
2011. dec. 24. 11:00
 13/42 anonim ***** válasza:
84%

Te talán nem vagy magyar? Kérdésedből ítélve nem szemetelsz mindenhova. Én se szoktam.

Nem vagyunk koszos, igénytelen nép.

2011. dec. 24. 11:30
 14/42 anonim ***** válasza:
58%

Tendenciózus kérdések ezek. Csak a napokban több ilyen jelent meg, tudatosítandó, "rögzítendő", hogy a magyar micsoda "alja" nép. Ne üljünk fel nekik.

Lehetne tisztább, gondozottabb ez az ország, de akik íly módon is pocskondiázzák, degradálják, még a maradék tulajdonosi tudatot is irtják..elveszik. (Akkor pedig a tulajdont is könnyebb.)

2011. dec. 24. 12:32
 15/42 anonim ***** válasza:
48%
Nyilván a zsidók tehetnek arról, hogy szemetelnek az emberek és megszólják ezért őket. Bezzeg az igazmagyar focihuligánok rendben tartják a környéküket.
2011. dec. 24. 12:49
 16/42 A kérdező kommentje:

Így egyben reagálnék pár kommentre:

"Egyébként meg jártál már Olaszországban (főleg Nápoly)? Ha azt látnád, hogy ott mi van...."

és

"Rómában utaztál már a metrón? Én térdig szoktam járni a metrókocsiban az eldobált szemétben. A városról nem is beszélve."

Attól, hogy más úgy viselkedik, mint egy balkáni cigány paraszt, attól még nekünk nem ez kell, hogy legyen a követendő példa.

"Mert a ciganyok odahordjak."

Igen, a budapesti nyugati pályaudvar vágányait elhagyva 50 méterrel már megjelennek a város kellős közepén a szeméthalmok a sinek között, biztos ezt is a cigányok csinálják...

"Tendenciózus kérdések ezek. Csak a napokban több ilyen jelent meg, tudatosítandó, "rögzítendő", hogy a magyar micsoda "alja" nép. Ne üljünk fel nekik."

Aha, a turbómagyarok. Az ismerőseim között is fellelhetőek a nemzeti tudattal erősebben megáldott magyarok, jellemzően ők azok akik vég nélkül szemetelnek. Főleg éjjel hazafelé a vonatból dobálják a sörösüvegeket kifelé...

2011. dec. 24. 15:04
 17/42 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszomból az jöhetett le, hogy csak a turbómagyarokat okolom a szemetelésért és a cigányokat pedig felmentem az alól. Ez nem igaz. Csak amerre én élek arra jellemzően ez a felállás az igaz. Persze biztos Borsodban vagy ahol sok a cigány sokkal mocskosabb és szutykosabb lehet minden... Na mindegy, ezen a mentalitáson változtatni kellene...
2011. dec. 24. 15:06
 18/42 anonim ***** válasza:
Voltam egy-két városban(Zalaegerszeg,Kaposvár,Hódmezővásárhely) ahol nem szemetelnek az emberek és nem láttam graffittit,vajon hogy-hogy?Pécs,Budapest,Miskolc ebből a szempontból szörnyű.Vajon mi lehet a különbség? Magyarok élnek itt is,ott is.
2011. dec. 24. 15:10
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

A "turbómagyart" nem tudom értelmezni. Van kényszer- vagy kvázikényszer-magyar - és egyszerűen magyar, aki gondolkodik. Látja, hogy az ország ismét gyarmat: egy nagy politikai egység víz- és termőföld-tartaléka, amely szép lassan (ill. ma már felgyorsultan) átmegy az alapító tagok polgárainak és közületeinek tulajdonába. Boldog, aki becsukott szemmel él.

Szemetelni meg leginkább az szokott, akinek ez az ország egy a sok közül. Akinek identitástudata is van, azt általában igényessé és felelőssé is nevelték.

2011. dec. 24. 17:52
 20/42 anonim ***** válasza:

8/19 Képzeld én is rühellem a kutyaszart és nem vagyok vele egyedül. Nincs helye az utcán. Ocsmány undorító. Ha te szereted a kutyaszart akkor vedd magad vele körbe.

Élvezd a bűzt és a legyeket amit utána repülnek rád a kajára stb.Pláne ha beteg, ápolatlan, oltatlan, férges kutya rakta oda.

Aki ezt nem tudja felfogni az még nagyobb idióta.

Gondolom otthon sem húzod le magad után.

A szemét nem csak azért szemét mert szennyezi a környezetet.

2011. dec. 24. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!