Nem kellett volna bocsánatot kérnem?
Valószínűleg nem a Facebook-on él, így nem fontos neki, hogy ott mit írogatnak összevissza.
Ha úgy érezted, hogy bocsánatot kell kérned, akkor jól tetted, örülj, hogy ilyen könnyen ment.
Picit több, mint két hét után tudtam találkozni vele. Nagyon féltem odamenni hozzá :D. Mondtam, hogy ne szívja mellre, mert bizonyos idő után, ha olyan a kapcsolatom a másik féllel, akkor 'beszólogatok' a másiknak (pl.: ismerősöm vett egy kabátot, boldogan odajött, hogy ezt a kabátot vette, mire én: egy forintot nem adnék érte, HOGY NÉZ EZ KI? Annak ellenére, hogy 'komoly hangnemben' mondtam nevetünk mind a ketten, mert tudjuk, hogy vicc).
Viszont úgy éreztem, vele ez korai.
Szerintem ne a Facebook-on élj, hanem a valóságban és akkor megérted, hogy miért felejtik el emberek, hogy két héttel azelőtt milyen kommenteket kaptak. Lehet, hogy már rég elfelejtette. Szerintem neked a francbukkot kellene egy kicsit elfelejtened és inkább élni a valóságban.
Ettől függetlenül még mindig azt mondom, hogy ha te úgy érezted, hogy bocsátot kell kérned, akkor jól tetted, hogy megtetted.
Miert minden masodik kerdes a Facebookrol szol? Ez mar fuggoseg! Egyebkent meg miert irsz olyat, hogy kit erdekel, hogy megvaltozott a szama, mikor nyilvan vannak, akik hivnak es tudatni akarta, hogy uj szama lesz (nem exkluzive neked irta).
Jol tetted, hogy bocsanatot kertel. Hogy ugy nezel ki, mint aki haragszik szerintem ettol fuggetlen.
Ez legyen a legnagyobb problematok.
Mi a f@szom az a fészbúk? Van aki ott lakik?
Ott éltek? Vagy mi van veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!