Pukiztatok már nem épp alkalmas időben, helyen, olyan emberek előtt, akik előtt nem kellett volna?
Igen! Buliban voltunk és nagyon hangos volt a zene. Gondoltam eleresztem a dolgot, mire pont ugyanabban a pillanatban lett csönd, amikor nekem eldörrent a mozsárágyú. Jó nagy röhögés lett belőle.
Következő bulin meg összejöttem egy lánnyal. Kimentünk smárolni a kertbe, mikoris ő olyan erősen magához ölelt, hogy kipréselte belőlem a légnemű dolgokat ott alul. Na az nagyon gáz volt, de szerencsére úgy tett a csaj, mintha nem vette volna észre, de nekem égett a fejem. (Mindez 14 éve volt, de ma is röhögök mindegyiken)
Hát elég gáz én pl. haveroméknál fingottam el magam véletlenül de az mondjuk nem egy nagy volt..
De én nyugodtan kieresztem ha anyám barátnői is itt vannak de csak ha szól a tv..
De az tényleg cikibb ha rád jön a cifra valahol.. :S
egyszer barátnőméknél ... olyan hülyén éreztem magam >< pedig hát .. elég disznó vagyok de fingani nem szoktam úgy hogy mások is hallják :P
16/L
jobb kint mint bent :D
nekem egyszer tesi órán kellett nagyon,erre ott állok nagyban,kiütőzés közben,erre kiütöttek és éreztem hogy nem bírom sokáig,erre a terem másik végében volt a pad amire le kellett ülni,én meg átugrottam a középre tett padot,és fingottam egy akkorát hogy az egész tornaterem belezengett XDDDD
az nagyon ciki volt :'D
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!