A nagyszülöket tegezitek vagy magázzátok?
Én szüleimet tegezem.
Apai nagyszüleimet is mindig tegeztem/tegezem.
Anyai nagyszüleimet is, pedig papámat eddig kb. 2szer láttam (vagy egyszer, már nem is tudom.) Nem tudnék csókolomot köszönni, nem is akarnék. Ha megint találkoznánk simán sziát köszönnék. Maga az egész helyzet furcsa lenne, szóval a köszönés már nem oszt, nem szoroz :))
Én még dédnagypapámat és mamámat is tegeztem. (nagymamám szüleit)
Nem tudom, nekem természetes volt. Egyszer amikor anyukámék ott voltak és meghallották nagyon meglepődtek, rá is kérdeztek. Én meg elkezdtem röhögni, hogy amióta élek így köszöntem mindig.
Fiatal vagyok amúgy, 19. Én csak akkor magáztam volna őket, ha külön kérik (többször is). Egyébként számomra ez elég furcsa, nem is tudom mit csináltam volna ha még a családtagokat is magázni kell :s
Mellesleg anyukám keresztszüleit pl. magázom és mamám testvérét is. Bár ritkán találkozunk, ezért sokszor nem emlékszem mit szoktam köszönni :DD meg kiskoromban volt akit tegeztem de utána magáznom kellett és azóta is.
Konkrétan engem már nem érdekel, köszönök valamit és ennyi. Becsüljék meg :))
köszönöm , hogy ennyien írtatok !!
És titeket/Önöket :) nem zavar az , hogy itt az oldalon , ismeretlenül mindenki tegezi a másikat ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!