Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Igaz az, hogy az oroszok...

Igaz az, hogy az oroszok gyengébb gondolkodással rendelkeznek?

Figyelt kérdés
Én eddig amelyikkel "beszéltem" mind retardált volt... igaz, hogy nem való életben, csak interneten, de akkor is... nem képesek idegennyelven kommunikálni... vagy pl.: League of Legends... használhatatlanok egyszerűen... ott hagyományos a hülyeség?
2011. nov. 20. 15:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Gyere beszélgess velem én orosz vagyok,aztán el döntjük ki a gyengébb gondolkodású te vagy én :)
2011. nov. 20. 22:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kulfoldi nyelv nemtudasa a problema veluk, hanem a csalas, atvagni akit csak lehet, a kivagyokhaennem arrogans, aggresszive viselkedesi oldaluk az amit kulfoldon utalnak rajtuk. Mas betratja rendet, torvenyt, ok miert is. Nekik nincs rend, fegyelem, csak fejjel az ajtonak mint egy bika.
2011. nov. 21. 12:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Az előttem szóló jellemzése különösen igaz a magyarokra, angolokra, franciákra... - na jó, senkit nem akarok megbántani, az utolsó kettőt visszavonom.

Minden népnél van egy réteg, amellyel nem érdemes szóba állni. Lehet, hogy ezt fogtad ki, itt e fórumon úgyszintén rengeteg van belőlük (és rengeteg van az okos, színes egyéniségekből is).

De határozottan ki kell jelentenem, hogy úgy általában, aki az oroszokról ilyent mond, abszolút bizonyossággal az általad megnevezett réteghez tartozik.

2011. nov. 21. 12:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Elneest, de tobb orszagban eltem, mikor egy oroszrol volt szo, az embereket a hideg razta. Hivatalos irodakban is tudjak, hogy ami doki papir, stb, be van adva az csak kamu, lehuznak amit tudnak barkitol. Beszelgess el egy kulfoldivel, mi a velemenyuk a ruszkikrol. Vagy lehet csak a parasztok vandoroltak ki? Egyebkent Moszkvaban meg mindig konyekkel kozlekednek, azzal lokdosodnek. Nyista pazsaluszta, szpasziba.
2011. nov. 21. 12:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát abból kiindulva, hogy milyen biológiai fegyvereket állítottak elő, nem biztos....
2011. nov. 21. 19:06
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, sokat tudtam meg.

Külön köszönöm FromOz válaszait.

2011. nov. 22. 18:32
 17/17 19gal_balazs97 ***** válasza:
Attól, hogy voltak bunkó oroszok főleg egy online játékon azèrt nem hülye minden orosz, de hát ugye egy nagyobb országban több hülye él. World of Tanks-on meg voltak bunkó magyarok is de nem mondom azt, hogy minden magyarnak kevés esze van. Nehogy már abból állapítsad meg valakiről, hog mennyire használhatatlan lehet, hogy sz@rul játszik de attól lehet normális munkahelye és nem egész nap csak játszik.
2013. máj. 21. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!