Szerintetek elítélnek-e valakit csak azért, mert tolmács, magyar/spanyoltanár vagy bármi hasonló munkakörűként valaki spirál fültágítót hord? Netalán mondjak le róla, különben sehova se vennének fel így dolgozni?
Szia, szerintem inkább tetováltass, ha már arról van szó. A tanári munkakörben nem igazán tolerálják az ilyesmit, én is az vagyok és nálunk a feltűnőbb ékszereket élénk színű körmöket sem nézik jó szemmel. Tetoválásom van, szolid és szükség esetén takarható helyen. Egyébként ez az intolerancia annyiban érthető, hogy a felsősök, főleg a lányok sokszor úgy néznek ki, mintha a sarokra készülnének, és a tanár az aki példát mutat. Én nem mondom hogy a kettő ugyanaz, de valahol meg kell húzni a határt és jogos a kérdés, ha fültágító lehet, akkor kilógó has meg cici miért nem. Személyes véleményem szerint pedig a fültágító csúnya, nem randiznék ilyen sráccal.
25/N
25/N:
Mondjuk ál-fültágítóról van szó,nyugi.:)
Régi kérdés, nem is olvastam végig a válaszokat. Hogy döntöttél végül?
Nekem egyébként kifejezetten tetszik a pici fültágító, kicsit olyan misztikus, hogy van egy látható, de mégis azért kicsike lyuk a fülön. Ilyen maximum fél cm átmérőjűre gondolok, visszafogott színnel. Az ennél nagyobb már undorító, legyen bármi a szakmája. Persze rock/rap/heavy metal zenésznél, tetkósnál még elmegy, más munkakörben nem tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!