Hogyan kezeljem ezt?

Figyelt kérdés

Elég idióta kérdés, de remélem kapok normális választ, amit előre is köszönök.

A helyzet az, hogy 16 éves lány vagyok. Elég könnyen barátkozós típus vagyok, sok barátom van, nem ez a gond. Hanem az, hogy az idősebbekkel, gondolok itt a 24-34-es korosztályra, sokkal jobban kijövök..Suliban nem tudok baromkodni a többiekkel, jól érezni magam, mert arról van szó általában, hogy mennyire itták le magukat a hétvégén stbstb. Ezzel ellentétben az idősebbek sokkal komolyabbak, de mégis ellehet velük hülyülni. Tudom, keressek komolyabb korombelieket, de ha egyszerűen nincs?

A barátkozós dolog még hagyján, bár a mindennapi életben eléggé megnehezíti a dolgom. A legrosszabb a "szerelmi" ügyek. A kiszemeltjeim nagy része mind 25+ ( megesett már, hogy tanár) ami csak szívással jár, mivel egy épeszű férfi nem akar egy tinivel kikezdeni..

Mégis mit csinálhatnék?

2011. nov. 4. 21:32
 1/7 bánomisén ***** válasza:
Várj türelmesen, amíg hozzákorosodsz ehhez a generációhoz. Nem tudsz mást csinálni.
2011. nov. 4. 21:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Más megoldás nincs?
2011. nov. 4. 21:41
 3/7 bánomisén ***** válasza:

Nézd, ha neked nem a korodbéli ivós-szívós fiúk jönnek be, hanem az egy fokkal normálisabbak, akkor nem tudsz mást tenni. Az épeszű férfiak tényleg nem fognak egy tinivel kezdeni, és nem azért, mert nem találnak esetleg eléggé komolynak, hanem azért, mert neked még más dolgod van, tanulnod kell. Meg azért egy tinivel nem könnyű ám kapcsolatot tartani, mert még nagyon szülői felügyelet alatt van és a szülők nem szeretik, ha a kislányuk és a partnere között nagy a korkülönbség. A szülők ilyenek, féltik a gyereküket, ez jól is van így.

Két év múlva szerintem már lesz esélyed a 25+ -osoknál is. Kibírod addig? :-)

2011. nov. 5. 00:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Esetleg, megpróbálom... ;)
2011. nov. 5. 11:54
 5/7 bánomisén ***** válasza:

:-) Feküdj rá addig a tanulásra, válassz magadnak valami életcélt, tervezd meg, hogyan éred el és vágj is majd bele.

Hidd el, egy értelmes, okos, céltudatos lányra felfigyelnek az értelmes, normális férfiak. Használd ki ezt a pár évet erre, úgy látom, az alapod megvan rá, felnőttes, okos vagy :-)

2011. nov. 5. 12:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a tanácsot és a válaszokat! :)
2011. nov. 5. 12:08
 7/7 anonim ***** válasza:
engedd el magad néha
2011. nov. 20. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!