Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Pofátlanságnak tartanátok, ha...

Pofátlanságnak tartanátok, ha rászólnék?

Figyelt kérdés
A múlt héten felültem a buszra, nagynehezen sikerült egy helyet találnom, amit érkezésemig a bels? helyen ül? hölgy kézitáskája foglalt el. Más hely már nem volt, így nem volt sok választási lehet?ségem. Nagyjából 30 perces az út hazáig, és az említett hölgy ebb?l 25 percet végig telefonált olyan hanger?n, hogy azt az egész busz hallotta. Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Nem mertem neki szólni, mert látszott rajta, hogy megenne, ha szóvá tenném a dolgot. Véleményem szerint buszon telefonálni alapból pofátlanság. 17 éves srác vagyok.
2011. szept. 27. 23:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

05:32-es, te nyilván soha nem hallottál még komolyzenei koncertről...

Kérdésre visszatérve: nem szólnék, hanem elkezdenék felolvasni a könyvemből (általában olvasni szoktam a buszon) ha pedig a telefonáló panaszkodik, megmondom neki, hogy bocs, de engem ez a téma jobban érdekel, mint a barátnője új cuki kis csipkemelltartója...

2011. szept. 28. 09:19
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lenne pofátlanság, bár lehet, hogy megsértődne, de némely ember bármin meg tud sértődni.

Ha engem hívnak, amikor buszon ülök, akkor azt szoktam kérni, hogy hívjon vissza ennyi meg ennyi idő múlva, vagy azt mondom, hogy "Mondd, gyorsan, mert a buszon vagyok!". Én különben sem szeretek olyan helyen telefonálni, ahol mások is vannak, legszívesebben behúzódnék egy telefonfülkébe.

2011. szept. 28. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!