Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Pofátlanságnak tartanátok, ha...

Pofátlanságnak tartanátok, ha rászólnék?

Figyelt kérdés
A múlt héten felültem a buszra, nagynehezen sikerült egy helyet találnom, amit érkezésemig a bels? helyen ül? hölgy kézitáskája foglalt el. Más hely már nem volt, így nem volt sok választási lehet?ségem. Nagyjából 30 perces az út hazáig, és az említett hölgy ebb?l 25 percet végig telefonált olyan hanger?n, hogy azt az egész busz hallotta. Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Nem mertem neki szólni, mert látszott rajta, hogy megenne, ha szóvá tenném a dolgot. Véleményem szerint buszon telefonálni alapból pofátlanság. 17 éves srác vagyok.
2011. szept. 27. 23:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hú, kicsit szarul fogalmaztam a kérdésben, csak most látom. Persze, leültem mellé, nem álltam végig az utat! A telefonálás bosszantott fel.
2011. szept. 28. 00:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

:)

Egyszer utaztam a Bosnyák tértől a Móricz Zs. körtérig. Aki ismeri ezt az útvonalat, az tudja, hogy jó háromnegyed órás út a reggeli csúcsban. Elől ültem teljesen... Hátul, a csukló után ült egy c.gányasszony... a Bosnyáktól a Móriczig hallgattuk (az egész busz!) hogy hogy ünnepelték Rómeóka 1. születésnapját...

Mikor leszállt a Móriczon, egy nagydarab pasi megjegyezte: "Ha nem száll le, biztos levágom a következő megállóban" :)) Na persze...

Az igazság az, hogy valójában "joga van hozzá", de sajnos annyi IQ-ja nincs, hogy ezt hogyan kell csinálni. Én néha bosszankodom, hogy ennyi mobil van... régen sokkal jobb volt nélkülük, komolyan mondom!

2011. szept. 28. 00:32
 13/22 A kérdező kommentje:
Szüleim is mesélik, hogy mennyivel jobb volt akkor. Tudatlan 14 éves koromban sose akartam elhinni. Mostanság egyre jobban kipróbálnám.
2011. szept. 28. 00:35
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek engem is rohadtul felidegesítenek, ráadásul sokat kell utaznom, néha tanulnék is közben (pl. vonaton), és minden buszon vagy vagonban van valami hülye pixsa, aki miatt ötven embernek kell hallgatni, hogy SZIA KATI, HOGY TELT A HÉTVÉGÉD, KÉPZELD, A LALÁT KIRÚGTÁK A MELÓHELYÉRŐL, DE ÖSSZEJÖTT A BÖZSIVEL, ÉN MEG ELMENTEM VÁSÁROLNI ÉS OLYAN CUKI RUCIT VETTEM… én néha vasvillaszemekkel nézem, hogy észrevegye magát, néha meg nagyon felhangosítom az mp3-lejátszót...
2011. szept. 28. 00:36
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az egyik kolléganőm ilyen. Már rászóltam párszor, hogy ne üvöltsön már annyira a mobiljába, hallják azt halkan is. Meg ha beszélgetünk mi ketten, akkor is alapból olyan hangosan beszél, hogy tuti, hogy az utolsó sorban ülők is hallják.

Én direkt halkan beszélek hozzá, ő meg üvöltve válaszol. Inkább kerülöm őt, hazamenetelkor a munkából, mert olyan égő vele közlekedni.. Áruházban, vagy máshol szórakoztató, de így összezárva másokkal! Brrrrr.....

2011. szept. 28. 00:47
 16/22 greeen ***** válasza:
na szóval megmondom mért tartom értelmetlennek ezt a mobilos kritikákat!Igen van ez a jelenség,hozzáteszem én is utálom de eszembe se jut megváltoztatni mert kontrolálhatatlan és ez a mai civilizáció része,már felnőtt az első generáció a mobilon,és egyre elterjedtebb lesz!Ennyi.Más szemszögből nézzetek a mobilokra!Szülőket nyugtat meg mikor elérik a gyermekeiket,életeket ment mikor azonnal kell hívni mentőt,és nem 3 utcasarkot kell szaladni az első telefonhoz,életet mentett pár hete is egy magyar nőnél nem tudom olvastátok e,hogy eltévedt egy hétig Olaszországban és az sms-e alapján mentették ki..stb stb stb.Az idegesítő dolga az ez,de azaz ember ugyanúgy telefon nélkül is idegesítő,csak ép akkor a mellette ülő ismerősével affektálna,amit ugyanúgy nem állítunk le általában.
2011. szept. 28. 00:58
 17/22 anonim ***** válasza:
Telefonálni mindenkinek joga van. Te meg, ha le akarsz ülni, kinyitod a szád és ennyi. Nem utálkozni kell. Nem az ő dolga, hogy kitalálja mit akarsz.
2011. szept. 28. 01:04
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Joga van hozzá, de nagy tahóság az egész buszt a magánélete részleteivel szórakoztatni.
2011. szept. 28. 02:11
 19/22 anonim ***** válasza:

Vannak a nagyvilagban KULTURALT orszagok, ahol ugy van jogod a mobilodon beszelni, hogy masokat ne zavarj. Amennyiben zavarsz barkit is, akkor leszallitanak (pl jarmurol) vagy kivezetnek (pl koncert, szinhaz stb.)

De mint mondtam, ezek KULTURALT orszagok.

2011. szept. 28. 03:57
 20/22 greeen ***** válasza:
0%

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 03:57

Nem tudom miről beszélsz,de látszik hogy fogyatékos vagy!Mi az hogy koncerten mobilozik valaki?Mert hogy ott khurvára nem hallani semmit az tuti,még a kicsörgést sem hallani meg,de még egy közepesen hangos táncdalfesztiválon sem!A színházban meg,bár nem tudom milyen színházba jársz valszeg valami tanyasi nyugdíjasklub mucsaröcsögei gumicsizmás rómeó és júlia verziókra ,mert ott lehet mobilozgatnak ,de képzeld el Magyarországon sem szoktak mobiltelefonálgatni színházi előadáson mer khurvára kiküldetnek a faxba.Ott azér már azok az emberek gyülekeznek akik ezt nem tolerálják!Egy dolgot elhiszek,de azt pont nem írtad!Igen ebben az országban a mozikban előfordul hogy film közben sms-ezgetnek,vagy néha pár böszme lezavar egy telót!

2011. szept. 28. 05:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!