Pofátlanságnak tartanátok, ha rászólnék?
:)
Egyszer utaztam a Bosnyák tértől a Móricz Zs. körtérig. Aki ismeri ezt az útvonalat, az tudja, hogy jó háromnegyed órás út a reggeli csúcsban. Elől ültem teljesen... Hátul, a csukló után ült egy c.gányasszony... a Bosnyáktól a Móriczig hallgattuk (az egész busz!) hogy hogy ünnepelték Rómeóka 1. születésnapját...
Mikor leszállt a Móriczon, egy nagydarab pasi megjegyezte: "Ha nem száll le, biztos levágom a következő megállóban" :)) Na persze...
Az igazság az, hogy valójában "joga van hozzá", de sajnos annyi IQ-ja nincs, hogy ezt hogyan kell csinálni. Én néha bosszankodom, hogy ennyi mobil van... régen sokkal jobb volt nélkülük, komolyan mondom!
Nekem az egyik kolléganőm ilyen. Már rászóltam párszor, hogy ne üvöltsön már annyira a mobiljába, hallják azt halkan is. Meg ha beszélgetünk mi ketten, akkor is alapból olyan hangosan beszél, hogy tuti, hogy az utolsó sorban ülők is hallják.
Én direkt halkan beszélek hozzá, ő meg üvöltve válaszol. Inkább kerülöm őt, hazamenetelkor a munkából, mert olyan égő vele közlekedni.. Áruházban, vagy máshol szórakoztató, de így összezárva másokkal! Brrrrr.....
Vannak a nagyvilagban KULTURALT orszagok, ahol ugy van jogod a mobilodon beszelni, hogy masokat ne zavarj. Amennyiben zavarsz barkit is, akkor leszallitanak (pl jarmurol) vagy kivezetnek (pl koncert, szinhaz stb.)
De mint mondtam, ezek KULTURALT orszagok.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 03:57
Nem tudom miről beszélsz,de látszik hogy fogyatékos vagy!Mi az hogy koncerten mobilozik valaki?Mert hogy ott khurvára nem hallani semmit az tuti,még a kicsörgést sem hallani meg,de még egy közepesen hangos táncdalfesztiválon sem!A színházban meg,bár nem tudom milyen színházba jársz valszeg valami tanyasi nyugdíjasklub mucsaröcsögei gumicsizmás rómeó és júlia verziókra ,mert ott lehet mobilozgatnak ,de képzeld el Magyarországon sem szoktak mobiltelefonálgatni színházi előadáson mer khurvára kiküldetnek a faxba.Ott azér már azok az emberek gyülekeznek akik ezt nem tolerálják!Egy dolgot elhiszek,de azt pont nem írtad!Igen ebben az országban a mozikban előfordul hogy film közben sms-ezgetnek,vagy néha pár böszme lezavar egy telót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!