Szerintetek nem undorító az ha valakik buszmegállóban nyilvánosan mindenki szeme láttára ott csókolóznak?
Figyelt kérdés
Én számomra elég undorító volt amikor ezt megláttam.2011. szept. 16. 18:17
11/22 anonim válasza:
Egy sima csók oké de ha túlzásba viszik akkor olyan hangja van mint vmi bélmozgásnak, na az már undorító. :P
Főleg az olyan exhibicionisták akik a "közönségnek" produkálják magukat.
12/22 anonim válasza:
engem is idegesít néha főleg mikor nagyon hangosan csinálják. Egyszer a buszon előttem művelték elkezdtem rugdosni a csávó székét onnantól nem élvezte annyira XD
13/22 anonim válasza:
engem nagyon nem érdekel, nem nézek oda és kész
14/22 anonim válasza:
Nálunk volt olyan, hogy barátom kb. öt hónapig volt külföldön, utána az állomáson találkoztunk, de azért még így is elvonultunk egy olyan helyre, ami nem volt szem előtt, szépen leültünk és moderáltuk magunkat, ha épp arra jött valaki. Nem kell lenyalni a másik egész arcát egyből...
15/22 anonim válasza:
Ez nagyon bensőséges dolog, én nem tenném közszemlére.
16/22 anonim válasza:
Még én jövök zavarba, hogy ott merek lenni a közelben.
17/22 anonim válasza:
Attól függ, hogy. Ha egy röpke csók (akár nyelves is) nem zavar, de ha már 10-15 percet turkálnak egymás szájában, akkor kellemetlenül tudom magam érezni, holott nekem is van párom, akivel tudom ezt művelni.
Undorítónak nem nevezném, inkább illetlenségnek.
18/22 anonim válasza:
Addig nem érdekel még nem kezdenek el cuppogni meg f*sztudja, addig nem nézek oda de ezt énis utálom és zavar!!
18f!
19/22 anonim válasza:
undorító, kényelmetlenül érzem magamat
20/22 napietus válasza:
nagyon közönségs dolognal tartom, és gusztustalan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!