Buszon olvasni tényleg ilyen gáz?
Szerintem félreértetted a pillantásokat. Max azt nézték, hogy mit olvasol (sokat elárul az olvasó félről, és az ember alapvetően kíváncsi), egyáltalán nem ciki olvasni a buszon.
Nem lehet, hogy olyat olvastál, ami esetleg fura lehet az átlag embernek? :)
Amúgy meg olvass nyugodtan a buszon, egyáltalán nem balesetveszélyes, ahogy azt az utolsó mondja, ha a másik kezeddel kapaszkodsz...
Nekem távolsági buszon már szóltak is be miatta. Tipikus putriból való suttyók. Szállok fel, a kezemben ott egy könyv, a buszon fent meg utánam szól az egyik.
- Ne a könyvet auvassad, minek kell az?
És mind kiröhögtek, meg mutogattak rám. O.o Bár tényleg látszott rajtuk, hogy talán csak a nyolc osztályuk van, igazi gyökerek voltak.
Dehogy gáz!
Imádok olvasni, minden lehetséges helyzetet kihasználok. Mivel negyed óra oda-vissza az út, ezt a napi fél órát mindig kihasználom. Igazán pihentető, ha nem épp óbégatós suttyókkal van tele a járat.
Az én kezemben, amikor időm engedi, mindig könyv van.
Ha utazok, ha valahol leülök valakit várni, iskolában szünetben, ha szabad foglalkozás van órán, otthon is.
Még soha nem néztek meg ezért, de egy-két osztálytársamtól kaptam buta megjegyzéseket ezért. Ő dolguk, nekem így jó, élvezem, nem fogok mások véleményére adni ilyen dologban, hogy olvasni valaki szerint ciki.
22/L
02:28
Van, akit nem zavar a zaj és az emberek, ülve kell olvasni, ha nem tudsz egy kézzel könyvet fogni és a másikkal kapaszkodni, ennyi a titka. Még soha nem estem el, pedig állva is szoktam olvasni, ha a másik kezemmel tudok biztonságosan kapaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!