Szerettek olvasni? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szeretek-e? Könyvek között nőttem fel! Az első, amit a saját keresetemből vettem, szintén könyv volt (hosszú kollégiumi elvonás után), csak utána mentem ruhát venni. Klasszikusokon nevelkedtem, mint Austen, vagy Bronte, de Harry Potter sem maradt ki az életemből, újabban pedig Dan Brown és Steve Berry könyveit forgatom, mégis, amit magammal cipeltem kollégiumba, az egy Ady összes volt, szóval mindent elolvasok, ami szerintem jól, élvezhetően van megírva.
19/l
Imádok olvasni..gimiben specmagyar fakton voltam,de annyira sajnálom,hogy azóta már egy olyan könyvet sem volt időm a kezembe venni,amit szerettem volna...azóta folyamatosan csak 7-800oldalas szakcuccokat kell olvasgatnom és kezdem nagyon unni...a szakomból kiindulva kötelező filmekkel valamennyire lehet pótolni,de nem az igazi...jólenne már ha nekiülhetnék 1-1 regénynek..
20/L
Imádok olvasni.Szerencsére sok (sőt rengeteg) könyv boldog tulajdonosa vagyok.Általában minden olvasó vagyok.A hangulatomnak megfelelően olvasom a könyveket is.
Vannak kedvenc íróim akiknek a könyveit gyűjtöm,és akár többször is elolvasom a könyveit.
ŐK:
-Agatha Christie
-Leslie L.Lawrence
- Stepheng King
- Wavian Fable
- Verne Gyula
De nagyon sok történelmi,sci-fi,kaland regényeim is vannak.
Van amikor a klasszikusokat olvasom el.Pl: Abigél, Tom Sawyer kalandjai,A 3 testőr,Elfújta a szél stb.
Voltaképpen csak a divat,majmoló könyveket nem olvasom el..PL: Harry potter,és a vámpíros zagyvaságokat..ezekre nem fecsérelem az időmet..
Tinikoromig utáltam olvasni(sok képregényem volt, aztán videnyó)
S egyszercsak megszerettem.
Főleg történelmi könyveket olvasok (ókori görög/ róma/egyiptom)
Simon Scarrow, Steven Saylor, Colleen Mccullogh, MIchael Curtis Ford, Christian Jacq stb)
Bernard Cornwell regényei is elég jók (főleg a vikinges)
néha sci-fi - de olyan amiben van valami misztikum nem az az űr-western stílus. Phillip K Dick. James BeauSeigneur. JOe Haldeman, vagy időutazásos Harrison Fawcett katgedrális legendája
Szeretek hát! :)
Krimiket, thriller, horror, humoros könyv, minden jöhet!
Lőrincz L. László, Sidney Sheldon, Laurell K. Hamilton, Agatha Christie, Dean. R. Koontz, Stephen King, Rowling, Christopher Moore, sorolhatnám napestig! :)
21/L
Nagyon szeretek olvasni bár nem sokszor szoktam, de ha elkezdek egy könyvet addig le nem teszem míg ki nem olvastam, így van, hogy egy 600 oldalas regényt 2 nap alatt kiolvasok. Nem tudok konkrét tipust mondani, lehet bármilyen ha érdekes. Jelenleg Colleen McCullough-tól olvasom a Tövismadarakat, ez előtt pedig Verne - Sándor Mátyás című regényét olvastam. Mindkettő könyvet csak ajánlani tudom.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!