Ha valaki nem mondja meg ha baja van velem, de a hátam mögött kibeszél az gyáva?
Többféle nézőpont van.
a., Nem gyáva, csupán kiadja amit gondol, anélkül, hogy fejfájást okoznak magának és neked.
b., Gyáva, mert nem a szemedbe mondja.
Melyik hangzik logikusabbnak a kettő közül? :)
miért kéne alattomosnak, ellenségnek, gonosznak felfogni?
azért nem mondják sokan a másik szemébe, mert megsértődik. ne tagadjátok:)
Mielőtt legyávázol valakit, szerintem inkább magadba kéne nézz, mivel nem vagy bátrabb az illetőnél, hogyha még véleményt se mersz alkotni róla, mielőtt jóvá nem hagyjuk ezt.:)
amúgy azokat az embereket, akik valóban alattomosan, hazugan kibeszélnek, kerülni kell...
viszont van az emberek java része, aki egyáltalán nem alattomos!
Amúgy én szoktam mások szemébe mondani a bajom, DE GYAKRAN tapasztaltam, hogy akik azt mondják, hogy "jaj mekkora barom, nem képes a szemembe mondani, hogy mi baja..." azoknak ha mégis a szemükbe mondod, akkor már azzal jönnek, hogy "ohh nem érdekel, mit kötekedsz, mit kritizálsz" stb. és csak besértődnek, ezért nem mondják a szemébe.
Nem alattomosság, ha sokan szeretik emberileg kiismerni a másikat. Kibeszélnek érzéketlen, idétlen, szerencsétlen embereket, akiknek rossz az önképük, persze nem lehet mindenki tökéletes, de roppant zavaró, mikor az ilyen emberek elvannak szállva maguktól, és le vannak akadva a csodálattól, hogy valaki" hogy képes kritizálni vagy kibeszélni őt:O:O"?
s ha kibeszéled őt "gyáva alattomos féreg vagy", ha meg megmondod a tutit "balf.sz tapló vagy:) nem kell szóba állni ilyennel:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!