Szerintetek hogy illik viselkedni egy vendégnek az otthonomban? A vendégnek mindent joga van kivenni vagy elkérni a hűtőből és nekem kötelességem odaadni?
Konkrétabban a párom barátja is itt volt nálunk nekem pedig bulizós vendégségem volt,de külön voltunk!Az én társaságomnak bevásároltunk és nem akartunk adni a párom barátjának abból amit kifejezetten a bulira vettünk erre ő kiszolgálta magát!
Másik alkalommal ténylegesen az én vendégem volt,akkor kiraktam egy csomó mindent kínálni az asztalra,de neki az kellett ami a hűtőben volt.
Tényleg én vagyok az illetlen vagy jól látom,hogy ő az?
Mit követel meg a vendégjog,hogyan illik viselkedni?
én tapintatosan, de nyíltan, határozottan elmondtam neki miből vehet, mi az amivel kedveskedni szeretnénk neki, és mi az amit nem neki szántunk.
Párod barátja vagy tudatlanságból, ilyen neveletlen, vagy pimasz. Tudomására kell hozni hogy helytelen, illetlen, kínos a viselkedése, sőt gondot okoz vele.
Nekem is volt ilyen vendégem, de voltam vele anyira jóba hogy megmondtam mi az amivel most nem kínálhatom meg, és nem is sértődött meg rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!