Normális, hogy mi ilyet nem csinálunk?
Figyelt kérdés
Mikor barátnőmnél voltam mindig csak azt láttam, hogy az anyukáját mindig megpuszilja, ölelgeti. Mi ilyet sosem csinálunk, de nem is érzem, hogy hiányozna meg, hogy szükségem lenne rá. Tudom, hogy anyának jól esne ha néha csak úgy megölelném vagy megpuszilnám ha elmegyek valahova, de nekem ez nem megy(nagyon szeretem anyukámat félre ne értsétek)csak ha szülinapom van vagy neki van akkor szoktunk arcra puszit adni és annyi.2011. aug. 30. 22:19
11/11 A kérdező kommentje:
Dehogyis. Csak kimutatod, hogy szereted az anyukádat legyél büszke rá, hogy ő a tiéd :)
2011. szept. 1. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!