Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek Ciki, ha ilyet...

Szerintetek Ciki, ha ilyet teszek?

Figyelt kérdés

Szóval valahogy ráakadtam egy honlapra (lfg.hu) és kíváncsi voltam,hogy miféle képregények lehetnek ezek (kíváncsi voltam,mert nem igen olvasok képregényt)...

és ot találtam egy bizonyos Sabrina Online nevű képregényt

( [link] )

És azonnal elkezdtem olvasni... annyira belelendültem,hogy még aznap este végigolvastam az egészet... egyszerűen nem bírtam lerakni... és még máig várom,hogy kijöjjenek az újabb és újabb ,,hasábok"...minden hónapban tovább olvasom,amikor kijön... Most attól eltekintve,hogy Furrykről van benne szó,szerintetek ez ciki??? (16 éves Fiú vagyok)

2011. ápr. 20. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs ezzel.
2011. ápr. 20. 21:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tök normális ebben a korban :)
2011. ápr. 20. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Hagyjatok már békén ezzel a ciki-nemciki dologgal! Könyörgöm!

Ez egy teljesen normális dolog. Amikor fiatal voltam még nem volt net, de egy csomó regényt kiolvastam egy éjszaka alatt, aztán másnap mentem suliba. Eszembe nem jutott, hogy esetleg ciki.

2011. ápr. 20. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is tök könnyen rákattanok a képregényekre :D ... mondjuk ahogy ezt elnézem, nem fogom olvasni, túl kicsik a képek :D

17F

2011. ápr. 20. 22:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi,a válaszokat,de nem tudom,hogy beleolvasott-e valamelyikőtök :D (kivéve az utolsót)
2011. ápr. 21. 08:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Ó,egyébként a ctrl és a + billentyűkkel lehet nagyítani :D
2011. ápr. 21. 08:22
 7/9 anonim ***** válasza:

figyu ne érdekeljen, hogy ciki-e (amúgy nem az)

ha téged szórakoztat és másnak nem ártasz vele, akkor nem érdekeljen más véleménye. nincs szánalmasabb ember annál, aki lefikáz valakit, mert az szerinte gáz. nem kell a csordát követni, meg lédi gyagyát nézni a tvben, csak hogy ne legyél ciki

2011. ápr. 21. 16:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Lédi gyagyát nem nézek xD de egy metál feldolgozását hallottam xD
2011. ápr. 22. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:

22:19-es vagyok, tegnap unalmamban elkezdtem olvasni, valahol a 20. környékén abbahagytam :D

(lédikaka jobb verzió: http://www.youtube.com/watch?v=xuAdazB3oFs)

2011. ápr. 22. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!