Meddig kell tolerálni az ilyet?
Figyelt kérdés
Alattunk egy 80 egynéhány éves öregasszony lakik, aki minden éjjel nyüzsög. Rendszeresen felébredünk rá. Én már nagyon kész vagyok idegileg,kimerültem. A kisfiunk még 1 éjszakát sem aludt át a 15 hónapja alatt és az öregasszony miatt is rendszeresen ébredünk. Az öregasszony és a közös képviselő is az életkorával takarózik, meg hogy nem tud aludni, de mi tényleg nem számítunk?2011. máj. 20. 14:35
1/5 napietus válasza:
mit zajong annyira alattatok, amitől nem tudtok aludni? a töbi lakót nem zavarja?
2/5 anonim válasza:
Igazából semmit nem tudsz tenni ez ellen. Nincs ma Magyarországon olyan rendelet,vagy hatóság aki ezt megtudná nálatok oldani.
3/5 anonim válasza:
Miféle nyüzsgés lehet az, amikor a szomszéd (te) több mint egy éve (15 hónapja) egy éjszakát sem alszik át (ha nem másért, akkor hogy lássa a kisfiát, aki szintén nem alszik).
Nem túlzol egy kicsit ?
Mi az hogy nyüzsög egy vénasszony ? Egy giliszta szokott nyüzsögni. Talán üres lábosokkal dobálózik ?
4/5 A kérdező kommentje:
Nyüzsög, a konyha és a szobák között mászkál, este 8-10 körül kezdi és ez megy éjfél, hajnal 2-ig, ez ugye még nem volna gond, de halljuk, mivel kopogós papucsa van, de ébredtem már erre a kopogásra már hajnal 4-kor is. Az ajtajai nehezen nyílnak, azokat rángatja, zuhog velük. A függönyt rángatja, az erkélyajtó szúnyoghálóját úgy csapkodja, hogy nálunk berezonál a radiátor. A konyhában gondolom mindig neki megy a hokedlijének, így annak meg koppan mindig a lába. Ja és folyamatosan bagózik és közben még bundáskenyeret is süt éjfél magasságában. És ez megy évek óta. Amikor mondtam neki, hogy rendszeresen felébredünk ezekre, kvázi letagadta, hogy ő biztos nem. De mivel szélső lakás vagyunk és ő a földszinten lakik, csak mi halljuk, felettünk meg üres jelenleg a lakás, szóval kétséget kizárva, a mammer nyüzsög egész éjjel, főz, bagózik. Napközben, szinte nem is lehet hallani, hogy itthon lenne, csak a cigiszagból tudjuk. Nyaranta éjjel rendszeresen az égett zsírszagra ébredünk. Évek óta nem volt így egy nyugodt éjszakánk sem.
2011. máj. 20. 21:10
5/5 anonim válasza:
Szólj neki illedelmesen ,mosolyogva ,ne vegye bunkóságnak. NEm hiszem hogy ezután is csinálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!