Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Meddig kell tolerálni az ilyet?

Meddig kell tolerálni az ilyet?

Figyelt kérdés
Alattunk egy 80 egynéhány éves öregasszony lakik, aki minden éjjel nyüzsög. Rendszeresen felébredünk rá. Én már nagyon kész vagyok idegileg,kimerültem. A kisfiunk még 1 éjszakát sem aludt át a 15 hónapja alatt és az öregasszony miatt is rendszeresen ébredünk. Az öregasszony és a közös képviselő is az életkorával takarózik, meg hogy nem tud aludni, de mi tényleg nem számítunk?
2011. máj. 20. 14:35
 1/5 napietus ***** válasza:
mit zajong annyira alattatok, amitől nem tudtok aludni? a töbi lakót nem zavarja?
2011. máj. 20. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Igazából semmit nem tudsz tenni ez ellen. Nincs ma Magyarországon olyan rendelet,vagy hatóság aki ezt megtudná nálatok oldani.
2011. máj. 20. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Miféle nyüzsgés lehet az, amikor a szomszéd (te) több mint egy éve (15 hónapja) egy éjszakát sem alszik át (ha nem másért, akkor hogy lássa a kisfiát, aki szintén nem alszik).

Nem túlzol egy kicsit ?

Mi az hogy nyüzsög egy vénasszony ? Egy giliszta szokott nyüzsögni. Talán üres lábosokkal dobálózik ?

2011. máj. 20. 14:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Nyüzsög, a konyha és a szobák között mászkál, este 8-10 körül kezdi és ez megy éjfél, hajnal 2-ig, ez ugye még nem volna gond, de halljuk, mivel kopogós papucsa van, de ébredtem már erre a kopogásra már hajnal 4-kor is. Az ajtajai nehezen nyílnak, azokat rángatja, zuhog velük. A függönyt rángatja, az erkélyajtó szúnyoghálóját úgy csapkodja, hogy nálunk berezonál a radiátor. A konyhában gondolom mindig neki megy a hokedlijének, így annak meg koppan mindig a lába. Ja és folyamatosan bagózik és közben még bundáskenyeret is süt éjfél magasságában. És ez megy évek óta. Amikor mondtam neki, hogy rendszeresen felébredünk ezekre, kvázi letagadta, hogy ő biztos nem. De mivel szélső lakás vagyunk és ő a földszinten lakik, csak mi halljuk, felettünk meg üres jelenleg a lakás, szóval kétséget kizárva, a mammer nyüzsög egész éjjel, főz, bagózik. Napközben, szinte nem is lehet hallani, hogy itthon lenne, csak a cigiszagból tudjuk. Nyaranta éjjel rendszeresen az égett zsírszagra ébredünk. Évek óta nem volt így egy nyugodt éjszakánk sem.
2011. máj. 20. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Szólj neki illedelmesen ,mosolyogva ,ne vegye bunkóságnak. NEm hiszem hogy ezután is csinálná.
2011. jún. 5. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!