Ha mások nem tudnak csöndben maradni, akkor én is bömböltethetem a zenét?
Figyelt kérdés
Társasházban lakom, és az nekem alap dolog, hogy nem csinálok olyat, ami zajos, meg próbálok csöndben élni másokkal.
De, ezt úgy látszik sokan lesz*rják. A kisgyerek hisztizik, ordibál vele az anyja, ami mindennapos. a kutya ugat, de nem csak időnként, hanem folyton. A másik lakásban veszekednek, és egymással ordibálnak.
És már rohadtul elegem van. Akkor ha ezek nem tudnak csöndben élni, mert ezt hallgatom hónapok óta minden nap, akkor jogom van nekem is hangoskodni?
Mert azt tervezem veszek egy nagy mélyládát, nagy hangfallal, és maxon fogom hallgatni a rockzenét amikor csak kedvem tartja...
2011. aug. 30. 16:23
1/2 anonim válasza:
Egyértelmű ,hogy nyugodtan bömböltetheted a zenét,legalább nem hallod a többi zajt.Ha jól tudom este 10ig senki nem is szólhat.
2/2 anonim válasza:
Nem mintha lenne valami jó megoldás, de az sem segít, ha olajat öntsz a tűzre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!