Férfiak miért szeretnek a mosdóba pisilni?
Hogy jon ide a kollegium?:)
Nalam tobb iskolat nem latott belulrol senki, es rengeteget logtam kollegiumban (persze nem bent lakokent, hanem latogatokent, mert pesti vagyok).
Köszi a válaszokat!
Viszont a 08-21 23:19 és a 08-21 23:20 válaszolók vitáját nem igazán értem. Miért zárja ki egyik a másikat? Szóval lehet ez a szex utáni mosakodással egybekötött tevékenység is, de tök logikus az is, hogy ha valahol máshol van a mosdó és a wc, akkor az ember nem fog 3 folyóson átsétálni az éjszaka közepén, hogy a wc-t használja.
Hogyne lenne az a távolság?
a lustaság mindent legyőz, tudod?..
javaslom, hogy nézd meg a Trainspotting c filmet
ott el van magyarázva képekben milyen az, ha valaki nem úgy él, ahogyan azt elvárják tőle
"Így már értem. De akkor erről miért nem világosítottad fel időben szegény „utoljára szóló” 23:19-est?:-p Úgy látszik erről csak te tudtad kinek szánod."
Elolvastam a topicot, megnyomtam a valasz gombot, hoyg irjak az utolsonak. Ugy latszik, amig irtam, keletkezett egy meg ujabb hozazzsolas, amit egyaltalan nem vettem eszre utolag sem. Hiszen az utolsonak irtam, ami utan en voltam az utolso, es onnantol csak az en utanam irokat olvastam, hiszen az en elottem irokat mar kiolvastam. Érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!