A vidéki férfiak miért szeretnek a szabadban hugyozni?
azért mert vidéken nincs sok helyen ki épitve szenyviz rendszer és szipantós autot kell alkalmazni ami aránytalanul qrva drága a városi csatornadijhoz képest
és szabadban nemkell le huzni wct:D
az öregebbek meg megszokásbol is mertaz ö korukban nemvolt csak pottyantos
Miért általánosítasz? Nem csak a vidékiek szeretnek. Rengeteg férfit láttam már Pesten is az utcán dolgát végezni.
Pl. egy piac/csarnok mellet lakom, amivel szemben van egy fás rész. Akárhányszor megyek a kocsihoz valakibe mindig belebotlok. A csarnokban meg 100ft a wc, és Pesten lakom.
Sőt mondok jobbat, a Roosevelt téren dolgoztam vendéglátóiparban. Nézünk ki az ablakon és az ember a Roosevelt tér kellős közepén a nagydolgát végezte a susnyásba. :o
dunaujvárosban béke téren(buszpályaudvar)
100ft a wc dija de kb olyan hogyha bemész oda 5fertözés garantált
akkor már inkább elsétálok 500métert ott a kiserdö ésaz higénikusab és olcsobb is
Mert nem tudtok célozni. :-D
Akkor minek találták fel a wc-t ennyi erővel. Akire az utcán jön rá a dolog az mind végezze a szabadban, mert a nyilvános wc-k gázak? Az is gáz lenne, ha minden hömpölyögne a hugyszagtól.
Pl. volt erre a KöKi lépcsőlejáró.
Ez nem azon múlik szerintem, hogy vidéki valaki.
Igaz, hogy úgymond olcsóbb a telek sarkában pisilni, mint a WC-t lehúzni, de azért városban (pl. Budapesten is) elég sokan hugyoznak az utcán. Sőt.
Engem az nem érdekel, ha pl. párom is kint van a műhelyben és nem jön be a házba ha pisilnie kell. Jobban zavar az összepisált buszmegálló (bár szerencsére a mi városunkban ez nem gyakran fordul elő).
A szippantós pedig nálunk évi 12 alkalommal ingyenes, évente 2X kötelező. Az ennél többszöri szippantásért kell csak fizetni.
Azon gondolkodtam, hová írjam a kérdésemet, hogy ez népszokás kategória-e, amikor megláttam a kérdésedet... :))
Ha a szabadban hugyozás népszokás, akkor az enyém is belefér ide! :)
Kérdésedre: szerintem mert jó a levegő, a teljes láthatáron lehet nézelődni. :) Amúgy nem szeretnek, csak szükségből előbb leállnak a szabadban, mint egy városi, akinek szokatlanabb, talán továb visszatartja. De ez a különbség egyre kevesebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!