Azt ne mondjátok, hogy a mai gyerekek nem játszanak ilyesmit :O
2011. febr. 14. 17:17
6/20 anonim válasza:
Én 18 vagyok, és amit kettővel előttem irtak játékokat azokat mind imádtam kiskoromban, de 10 éves hugom felét se ismeri, és ha ilyen játékra akarom " tanitani " kinevet...
2011. febr. 14. 20:30
7/20 anonim válasza:
amerikából jöttem szobor fogó. azt amit az első írt azt sütyün gatyának hívtunk ijet a jenky zulu című filmben is csin ha jól emlékszem. eggy érintő, kidobó ,stb a többit már le írták
2011. febr. 14. 21:13
8/20 anonim válasza:
az előző vok nem régibe láttam valamiii újjat botokkal csin valamit meg számolnak benne de nem tom miaz .
2011. febr. 14. 21:15
9/20 anonim válasza:
Mókusok, ki a házból! - Mi régen sokszor játszottuk.
Egyébként a mai gyerekek nagyrészt ugyanezeket csinálják. Engedj ki az udvarra egy csapat alsóst, biztos, hogy a fiúk focizni kezdenek (bármivel), a lányok meg vagy fogócskáznak, vagy sétálnak, vagy összevesznek azon, h mit játszanak :) Szerencsére a világ ilyen tekintetben nem sokat változott.
2011. febr. 14. 22:57
10/20 anonim válasza:
jaaaj apááám, a gumizás!!! :D kb semmilyen szabályra nem emléxem belőle, de általánosban minden szünetben toltuk :DDD
ja, és egyke lévén, én is a széklábbal meg csóri nevelőpaum bevonásával próbáltam otthon hülyéskedni :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!