Milyenek az ukrán férfiak? Minden érdekel!
nem, nem én voltam...... engem az ukrán érdekel.
neee nem hiszem el hogy szőrős a talpuk :S
Egyetértek az előttem hozzászólóhoz. Valami okosabbat is írhattál volna a pia helyett.
A páromnak ukrán volt az ex-csaja, és mai napig felfordul a gyomra ha csak eszébe jut, hogy lány létére bögréből itta a votkát, hétköznap! Bulikról nem is beszélve.
Egyébként meg annál gusztustalanabb sincs mint egy olyan akárkivel élni aki reggeltől estig bűzlik a pia meg cigitől, és te így 20 évesen ezt tartod a legeréljesebb dolognak.
Lehet, hogy a magyar férfi ezért nem férfi, mert nem ehhez szoktatták óvodás korától és nem ezt tanulta otthonról. Azért összehasonlítanám a felsőfokú képzettséget a te országodéval, és valószínű több magyar jól nevelt, nem alkoholista pasi él nálunk.
Köszönöm a kimerítő válaszokat :S de ez nem egy fórum ahol vitatkozni lehet. Feltettem egy kérdést, részben kaptam választ a 20 éves sráctól, persze tudom, h nem lehet általánosítani, csak kíváncsi vagyok kinek milyen tapasztalatai vannak. A nacionalizmussal egyet értek.....
De konkrétan azt is szerettem volna tudni, hogy hogyan viszonyulnak a nőkhőz? tartják e a szavukat megbízhatóak -e, megfontoltak-e stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!