Mit csináltam rosszul? Miért agyalok rajta? Kivel van a baj?
Figyelt kérdés
Elmentem az informatikusomhoz (övé a cég), hogy a munkatársától hozzak patront, mert elfogyott. Az üzletben 3-an dolgoznak.
Éppen a kapu előtt pár méterrel jártam, az 'főnök' pont akkor szállt ki az autóból. Vigyorogva kiszállt, köszönt. Megkérdeztem, hogy nyitva van e (20-a miatt). Ő meg flegmán rám vigyorgott, hogy 'háát' (szóval olyan egyértelműen, hogy 'te hülye, hát persze!').
Egyszer normális, máskor megjegyzéseket kapok tőle (csinos vagyok, stb), máskor meg flegma velem.
2011. aug. 19. 17:28
1/1 anonim válasza:
A "fonokkel" van a baj. Hangulatembere. Mikor flegma ra kell vezetni, hogy ne bunkoskodjon. Nem a Te bajod ha eppen neki rossz napja van. Te se viselkedj vele hullamosan. Mindig udvariasan, kimerten. Semmi kozze ahhoz hogy csinos vagy, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!