Miért ne szarozzak le olyan dolgokat, ami nekem nem tetszik?
Én úgy vagyok vele, hogy más ember zenéjét/filmjeit nem szarozom le. Mert ő elért már valamit. Hülye példa, SP (nem vagyok SP fan!!). Nem tetszik a zenéje, mégse szarozom le, mert nincs hozzá jogom. Majd ha nekem lesz akkora rajongótáborom (függetlenül attól h 13 éves kislányokból vagy felnőtt emberekből áll) akkor majd lesz hozzá jogom, hogy leszóljam, bíráljam a teljesítményét.
Ha barátaim által hallgatott zene nem tetszik, akkor megmondom h nem jön be, nem tetszik, nem szeretem az olyasmi zenét. Mért hazugság ha azt mondod hogy nem jön be? Ízlések és pofonok, hogy kinek mi jön be, és annak ellenére h azt mondják "az a jó ami nekem tetszik" vannak olyan emberek, akiknek bántó ha leszarozzák és hasonló jelzőkkel illetik azt a zenét amit hallgatnak/azt a filmet amit szeretnek.
Egyik ismerősöm pl pont ezért nem hallgat zenét, mert nem akarja h mindig leszólják hogy "fúúúúúj te olyan sz*rt hallgatsz" meg stb.
16/L
hát nem tudom, csinálj amit akarsz, én nem tilthatom meg..
én minden esetre ódzkodok a "szar"-ozástól. de hát mindenki maga érzi..
én túl parasztnak érzem, és tényleg azt gondolom, nincs jogom másra azt mondani hogy "szar". saját gyerekes példámat szeretném leírni: fiatalon tipikus kamaszként megvolt a véleményem a tuctuc zenésekről, és az volt a "szar". ma is csak a szerintem legigényesebbeket hallgatom ebből a stílusból, de amikor megtaláltam benne a szépet, rájöttem: atya ég, ez nem is szar, csupán én nem láttam meg benne azt, amit más igen. tehát jóformán én voltam a szar, nem ők.
szóval én nem szarozok.. de ha te azt hiszed, csak a te véleményed lehet igaz, és nem gondolsz abba bele, hogy másnak valami miért nem szar, akkor szar vagy.
ez az én véleményem, ne haragudj..
Nagyon nagy a különbség a "nem tetszik" és a "sz*r" között. Az első egy vélemény, a második egy minősítés. Márpedig te is elismerted, hogy itt a véleményedről van szó.
Nem kell "elmegy" és hasonló hazugságokat mondani. Bőven elég, ha megmondod, hogy "nekem ez nem tetszik, légy szíves kapcsold ki". Ez korrekt és igaz. Nem minősítés, hanem vélemény.
Egyébként nem az az empátia, ha hazudsz. Kicsit nézz utána a szavak jelentésének, úgy tűnik, nem vagy tisztában az árnyalatokkal.
Ez a topik szerintem egy rakás sz@r:)
Mert nem "illik" beledörgölni a másik ember pofájába hogy:
-Hú de kotvány ma a ruhád!
-Mekkora egy retek vagy.
-F@sznak hallgatsz zenét ha csak ilyen f_sokat ismersz?
-Te egy sz@rf@szú gyökér vagy.
-Büdös vagy.
-Topa vagy.
-Mikor indul vissza a géped Tirpákiába?
meg ehhez hasonlókat mert társadalmilag nem elfogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!