Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek kellene vinnem sütit?

Szerintetek kellene vinnem sütit?

Figyelt kérdés

Holnap este lesz a középsulis osztálytalálkozónk, grillezünk a volt ofőnk kertjében. :D

Az a lényeg, hogy többen nem kértünk vacsorát, viszont páran hoznak házi sütit is, azok közül akik kértek vacsit is.

Én konkrétan utáltam az osztályomat, én voltam a fekete bárány, csak 2-3 ember kedvéért megyek el. Az érdekelne, hogy nagyon bunkó leszek, ha nem viszek sütit, viszont eszek abból amit a többiek hoztak? :D

Köszönöm a válaszokat!

22N

2011. aug. 11. 18:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
vegyél egy kétszázforintosat a coopban, vagy valami. szerintem bunkóság, de akár sz*rhatsz is bele, és feleheted a kajájukat, ha szemetek voltak veled :D
2011. aug. 11. 18:30
 2/13 anonim ***** válasza:

vigyél valamit... akkor csak bolti sütit

annyira nem utálhattad őket de ha mégis azóta már eltelt jó pár év

sok minden történt lehet jobb fejek lettek

ne feledd felnőttek ők is

2011. aug. 11. 18:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem,nevigyél,és csak azokéból fogyassz párfalatot akikkel jóban voltál.
2011. aug. 11. 18:31
 4/13 anonim ***** válasza:

utsó nem érted?

direkt kajálni megy

ha én kajálni mek vhova az több lesz mint pár falat

2011. aug. 11. 18:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Ne menj el. Ennyi.
2011. aug. 11. 18:36
 6/13 A kérdező kommentje:
18:32-es: NEM kajálni megyek. :D Direkt nem kértem vacsorát, előtte otthon kajálok, és ott már csak sütizni fogok, amig a többiek sütögetnek. A süti rész érdekelt, de még mindig gondban vagyok...sok a házias csaj a volt osztályomban, és tudják h én is istenien sütök...tehát rám nézve ciki, ha bolti sütivel állítok be...xD
2011. aug. 11. 18:39
 7/13 anonim válasza:

Szia. A második válaszolóval értek egyet.

Lehet, hogy jól fogod érezni magad, sok minden megváltozhatott azóta. Na jó, azért kutyából nem lesz szalonna... :) De egy esélyt adnod kéne ennek az estének, ha másért nem, azért a 2-3 emberért, akikkel szívesen találkoznál.

Egy doboz sütibe, ha veszel, még senki nem halt bele! Vigyél valamit és érezd jól magad! :)

2011. aug. 11. 18:42
 8/13 anonim válasza:
Ui: Ha már "istenien" sütsz, akkor meg hajrá! Mutasd meg, mit tudsz! :)
2011. aug. 11. 18:43
 9/13 anonim ***** válasza:
nem szeretsz sütni? :D SÜSS. aztán maximum majd te eszed meg... :D
2011. aug. 11. 18:45
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát ha nem sütit, akkor egy üdítőt a közösbe legalább. És ha hiányolják a te sütidet, akkor megmondod, hogy sajnos most elfoglalt voltál és nem volt időd sütni, pedig mennyire szerettél volna.

Amúgy azért mert nem csíped őket, egy egyszerű és olcsóbb sütit összedobhatsz nekik, aztán nem kell hülyén érezned magad hogy eszel a másikéból. Mondjuk ha én lennék egy esküdt ellenséged, és ennél az én sütimből, engem nem zavarna. Nem tudom, egyáltalán figyeli valaki az ilyesmit, hogy ki mit visz és mennyit eszik?! Én tuti nem...

2011. aug. 11. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!