Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Társastánc kurzusra kell...

Társastánc kurzusra kell partnert vinnem, vagy elég vagyok csak én?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Jó, ha viszel valakit,de nem kötelező. Egyébként szerintem lesz még, aki egyedül megy. Általában fiúból van hiány, szóval, ha lány vagy, számíts rá, hogy nem lesz párod...
2011. szept. 23. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Elvileg lehet menni egyedül, gyakorlatilag inkább párok mennek. És egyedül tényleg inkább lányok vannak, egymással szoktak táncolni. Szerintem próbáld meg, nézz körül, legfeljebb ha nem úgy jön ki a dolog, nem mégy többet.
2011. szept. 25. 00:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá a tánciskolánál. Én pár éve jártam tangózni, nem vittem fiút, de szinte minden órán volt párom (igaz, előfordult, hogy kb 30 évvel idősebb, mint én), ha nem jutott fiú, akkor a tanár táncolt velem.
2011. szept. 25. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!