Titeket is idegesít, hogy elkérik a boltban a cigi vásárlásnál a személyit, holott jócskán elmúltatok 18 évesek és - ha tárgyilagosak vagyunk - látszik is?
Engem akkor akasztanak ki a legjobban a pénztárosok, mikor áll a sor, előveteti a személyimet, és némelyik olyan béna, azt se tudja, mit kell nézni ( némelyik még be is azonosít, vajon én vagyok - e a fotón? - esküszöm, egy rendőr nem csinálja ezt..)
A többi ember meg bámul ki a fejéből, hogy mi ez a sz@rakodás?
És hát, ugye óhatatlanul is lesik az embert, "vajon tényleg nagykorú lehetek - e?"
Megjegyzem: Elég alacsony vagyok ( 150 cm :P), de - könyörgöm - az arcom nem olyan, mint egy kisiskolásé!
Én úgy szoktam "kezelni" a szitut, hogy kiveszem a tokból és az arca elé tolom egy pár centire - de nem túl távol...
:P
Persze, sokan úgy vannak vele, hogy "addig jó, amíg fiatalabbnak néznek", hát ebben a szituban jobb lenne, ha inkább öregbítenének...
:D
Megalázó? Inkább örülj neki, hogy fiatalabbnak néznek a korodnál, 40-en túl meg fogod köszönni. :-)
Mellesleg én nem dohányzom (neked se kéne, de ez most mindegy), tőlem lottózóban kérdezték meg, hogy elmúltam-e már 18, és megköszöntem a pénztárosnak, és mindig megjegyzem, hogy milyen jól fog ez jönni majd 40-en túl, hogy akár 10 vagy több évet is letagadhatok majd a koromból. :-) És nem fogok, csak büszkén mosolygok majd, hogy tudom, nem látszik, de jólesik :-D
Én is nő vagyok.
Nekem is sokat "igazolnom" kellett magamat, ha a kricsmiben le akartam hajítani egy-két sört. Eleinte bosszantott, (huszonéves korom elején) később már örültem neki. Harminckettő voltam, mikor utoljára ilyenért elkérték.
Örülj neki, hogy ilyen fiatalos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!