Péntek este elmegyünk együtt bulizni 3an...Még soha nem találkoztam a sráccal. A barátnőmmel puszizkodunk de szerintem a pasijával azért nem kéne...Akkor hogy? Kezet nyújtsak? De az túl hivatalos, nem? Nem akarok bunkónak tűnni de kínos illedelmes sem szeretnék lenni...
Én 14 éves csaj vagyok és barátnőm barátja 18...Mi legyen?
2009. ápr. 9. 21:39
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem sok a puszi ilyen korban és tényleg túl hivatalos 14 évesen kézfogással bemutatkozni ilyen helyzetben, de ha te így érzed magad magabiztosabbnak, akkor inkább tedd ezt, hogy ne parázz. Lehet, hogy majd adja a helyzet magát, mert a srác vagy a kezét nyújtja vagy odalép hozzád odanyomni egy puszit. Szerintem a második valószínűbb, de majd meglátod. Ne izgulj, nem lehet ezzel beégni. :)
2009. ápr. 9. 21:49
2/10 anonim válasza:
2 puszival köszönj neki ez nem is kínos. de ugyanakkor illedelmes.
3/10 anonim válasza:
Szia! Én mindig kezet nyújtok bemutatkozásnál. Ha közben azt mondod,"Szia,x.y.vagyok" abban semmi hivatalos sincs. Szerintem. :)
30/L
4/10 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a kézfogással kombinált bemutatkozásban nincs semmi hivatalos, viszont udvarias! A puszizkodás előtt érdemes megismerni egy kicsit jobban, mert az is lehet hogy nem szereti ha puszit adnak neki "idegenek", ezzel pl. én is így vagyok.
18/L
2009. ápr. 10. 00:48
5/10 anonim válasza:
Én hülyét kapok, ha egy korombeli csaj, vagy nálam fiatalabb kezet nyújt. Kivéve ha direkt hivatalos akarok lenni.
2009. ápr. 10. 08:51
6/10 anonim válasza:
A kézfogás nem rossz. Neked kell előbb nyújtani, mert te vagy a lány. Neki pedig kutya kötelessége elfogadni a kézfogást. Ha ezek után ő pusziszkodni akar, akkor hagyd neki. De szerintem így elsőre nem kell bizalmaskodni. Majd a találkozó végén már lehet puszival elköszönni.
2009. ápr. 10. 10:03
7/10 anonim válasza:
szia vagy hello
nem kell ezt túl bonyolitani
2009. ápr. 10. 10:32
8/10 anonim válasza:
Bemutatkozásnál szerintem alap a kézfogás, kivéve dedóséknál.
2009. ápr. 10. 13:42
9/10 anonim válasza:
szia szevasz cső csá csumi hello
2010. ápr. 4. 20:14
10/10 anonim válasza:
Én így mutatkoztam be:
"Szija XY! Örülök, hogy végre megismerlek!:)" és pusz pusz
Szerintem jó, ha érzi a srác, hogy nem idegenkedsz tőle, hanem elfogadod a bnőd pasijaként!
Egyre vigyázz a jövőben: Ne lépd át a határt, ő mindig legyen A BARÁTNŐD PASIJA-és nem több.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!