Lányok, ti hogyan szoktatok reagálni, amikor valaki az utcán (főleg munkások, ha építkezés mellett mész el) utánatok kiabál, megszólít, fütyülni kezd, stb?
Engem azért zavar, mert megalázónak érzem, olyan érzés, mintha meztelenül sétálnék az utcán, pedig tudom hogy minden kétlábú, nőnemű lénnyel ugyanez történik.
Mióta építkezés van az utcánkban, olyan ruhát kb. fel sem merek venni amiből kilátszik a lábam.
Érdekelne, hogy mások általában hogyan szokták ezeket lereagálni, mert nem akarom én bénán érezni magam amiatt, hogy egyesek minden nőt fel akarnak próbálni.
Köszi a válaszaitokat előre is:)
19L
Nem zavar.
Egész nap egymást bámulják, utána meg hazamennek a -valszeg- hozzájuk hasonlóan testes, ápolatlan, esetleg piás asszonyhoz - azt az örömöt nem veszem el tőlük, hogy felidegeljem magam a füttyögéseiktől, inkább rájuk vigyorgok, ha jó napom van, még intek is egyet.
Ez a faszik részéről tök sima tetszésnyilvánítás.
Valahogy a tudomásodra akarják hozni hogy dögös vagy.
Csak hát ez az ő színvonaluk. Én szeretem csinálni:) 34F
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 14:13
hány éves vagy?:D
én mindig úgy érzem, mintha szívatnának :) mert tudom magamról, h nem vagyok az a cicababa kinézetű, szóval nehezen hiszem el, ha külsőleg bejövök egy pasinak.
szoktam magamban mosolyogni, még ki is húzom magam.
nem zavar, tudom, h ők ilyenek, ha ettől jól érzik magukat, akkor csinálják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!