Milyen újságra érdemes előfizetni építkezés előtt?
Ez nagyban függ attól, hogy milyen célra szeretnéd a magazint felhasználni. Ha ötleteket, dekortippeket, jól megvalósítható praktikákat keresel, akkor tudom ajánlani a Széplak című kiadványt, esetleg az A Mi Otthonunk magazint. Ha gyakorlati tanácsok kellenek az építkezés kivitelezéséhez, vagy ahhoz, hogy lehetőleg ne verjenek át, és magad is tudd ellenőrizni a munkafázisokat, magyarul ha képezni akarod magad az építőipar területén, ahhoz nem nagyon ismerek átfogó építészeti magazint, viszont néhány honlapot tudok ajánlani, amikből sokat tanulhatsz:
Esetleg még ezeket a "Csináld magad" könyveket is tudom ajánlani:
(Nem teljes a felsorolás ezen az oldalon, a Csináld magad könyvekből rengeteg van!)
Ezekből nekem egy rakás megvan, és ki is olvastam őket, ha gondolod, féláron odaadom.
Köszönöm, inkább az előbbire gondoltam. Férjem elég jártas az építőiparban (lévén, hogy abban dolgozik), így azzal nem lesz gond.
Akkor ezekből az újságokból veszek egy-egy példányt, és választok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!