Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek undorító dolog...

Szerintetek undorító dolog belepisilni a zuhanyozóba?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert én gyerekkoromtól kezdve azt tanultam, hogy azt "szabad", és kíváncsi vagyok, mert úgy vettem észre, másoknak nem ez a véleménye..
2011. aug. 1. 19:58
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
33%

itt mindenki olyan béna, hogy nem talál bele a kád vagy zuhanyzó lefolyójába? :D

egyébként én a wcben zuhanyzom, a kádba meg szarok, az gáz?

2011. aug. 9. 10:42
 22/28 anonim ***** válasza:
61%

Egyetertek 20:14-el az elso oldalrol. Az ivoviz is tele van pisivel az h tisztitott az nem azt jeleti h kiszurtek a pisit.

En sose pisiltem zuhanyzoba, aztan egy nyaralas soran a szobatarsam ramformedt h es ne pisilj a zuhanyzoba!

Teljesen kiakadtam es meglepett h ilyet feltetelez.

Ezert bosszubol belepisiltem, ez utan mindig kellett amikor zuhanyoztam, es ha elotte elmegyek wc-re akkor is!

2011. aug. 17. 14:44
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Én nem fogalmaznék úgy, hogy undorító. Inkább azt mondanám, hogy abban az esetben, ha ugyanazt a zuhanyzót más is használja, illetlenség.

"egészséges ember vizeletétől senkinek semmi baja sem lesz..."

Meglehet, de szerintem a kádba pisilés nagyjából egy elbírálás alá esik a társaságban fingással. Az egészségre egyáltalán nem ártalmas; van, akit egyáltalán nem zavar, másokat meg igen. De vannak emberek, akik - hogy ne viselkedjenek illetlenül - tartják amennyire lehet; vannak, akik ha tudnák se tartják; és vannak, akiknek mindenképp kijön.

Sokan meg azt mondják, mit érdekel a többi ember, csak nekem jó legyen. Nekik semmi nem undorító.

2011. aug. 22. 18:37
 24/28 anonim ***** válasza:
gyerekkoromtól kezdve azt tanultam, hogy azt "szabad" - neked sem volt gyerekszobád...
2011. aug. 22. 23:32
 25/28 anonim válasza:
régen velem is így volt de már nem, sőt már nem is kell akkor, régebben úgy szoktam le róla hogy előtte elmentem pisilni. Voltunk táborban és az egyik gyerek zuhanyozás közben oda szart. Gondolom nagyon kellett neki.... de utána persze dagadott mindent, pedig mindenki tudta hogy ő volt, mivel ő ilyen "izé".
2011. aug. 26. 09:00
 26/28 anonim ***** válasza:
56%
Én nem szoktam a zuhanyzóba pisilni,bár gyerekkoromban előfordult párszor :)
2011. aug. 26. 10:04
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem. Van aki megissza.

34f

2011. aug. 26. 19:28
 28/28 anonim ***** válasza:
Ez természetes dolog.Satrandon undorító de otthon nem.
2016. jún. 4. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!